Tijd voor Ontgiften

Tijd om jezelf te ontgiften

moederdag cadeau massage

In mijn vorige blogs heb ik voornamelijk geschreven hoe je je lichaam vanuit de buitenkant kan verzorgen. In deze blog ga ik het hebben over ontgiften van je lichaam. Nu de gezellige zomerdagen zijn aangebroken met terrasjes, bbq’s, feestjes, strandfeestjes etc. wordt het hoogtijd dat je ook je lichaam vanbinnen reinigt. Want laten we eerlijk zijn, zomer en gezelligheid gaan samen met suiker, vet en alcohol. En we nuttigen altijd te veel zonder dat we het doorhebben. Tijd om te ontgiften vind je ook niet?

  

 

 


meer lezen 0 commentaren

Moederdag cadeau

Uniek cadeau voor Moederdag

moederdag cadeau huizen
moederdag cadeau massage

Mannen (en natuurlijk ook zonen en dochters) opgelet!!!!

 

Nog een aantal weken en dan is het weer moederdag. Dit is de dag die wordt gevierd ter ere van het moederschap. Deze dag staat in het teken van het verwennen van de moeder. Naast het heerlijk ontbijtje op bed, de mooie tekeningen van de kids is een leuk cadeau veelal een leuke bijkomstigheid ;-) Veel mannen verrassen hun vrouw met een bosje bloemen of een lekker luchtje maar dat is inmiddels wel een beetje standaard, vind je ook niet? Dus mannen in ’t Gooi verras je vrouw daarom dit jaar eens met een leuk en origineel cadeau.

 

Speciaal voor jullie heb ik een uniek cadeau samengesteld. Benieuwd? Lees snel verder! 


meer lezen 0 commentaren

Massage voor de huid

Massage voor de huid iedereen kan het...ook jij!

Met enige vertraging is hier dan eindelijk weer een nieuwe blog. Afgelopen 2 weken ben ik enorm druk geweest met de voorbereidingen van koningsdag (voor diegene die het gemist hebben ;-) Praktijk Mijn Lijf heeft dit tijdens koningsdag zijn eigen kraam in het oude dorp van Huizen). Op deze dag dus even geen massages maar wel vele heerlijke producten voor je lijf om heerlijk te genieten. Ook hebben we een leuke prijsvraag dus mocht je in de buurt zijn kom dan even gezellig langs.

 

In mijn vorige blogs heb ik tips gegeven hoe je gemakkelijk en snel zelf scrubzout kunt maken. Ook heb ik jullie tips gegeven over het stimuleren van je doorbloeding door zelf thuis hydrotherapie toe te passen. In deze blog geef ik je graag tips over hoe je simpel en snel een gezonde, glanzende en zachte huid kunt krijgen. 

 

Lees dus snel verder ;-)

 


meer lezen 0 commentaren

Hydrotherapie voor thuis

Hydrotherapie zelf toepassen...

In mijn vorige blog heb ik jullie verteld hoe je zelf eenvoudig en snel je eigen scrubzout kunt maken. Hopelijk hebben jullie hier wat aan gehad en inmiddels toegepast. Hopelijk heb je ervan genoten!

In deze nieuwe blog vertel ik jullie graag meer over hydrotherapie en hoe jij zelf thuis in de badkamer hydrotherapie kunt toepassen. 

 

Wist jij dat hydrotherapie goed is voor een diepe reiniging van de huid en dat het de bloed- en lymfcirculatie stimuleert? Daarnaast verhoogt het ook de weerstand waardoor je minder vatbaar bent voor heersende infecties. Maar wacht hydrotherapie heeft nog meer voordelen, namelijk: 

  • Het bevordert de productie van witte bloedcellen die gifstoffen vernietigen
  • Je stofwisseling wordt versneld (goed voor de verbranding van extra calorieën)
  • Je voelt je na afloop energieker

Hydrotherapie heeft het beste resultaat als je dit frequent 1x per week uitvoert. Je kunt zelf thuis eenvoudig hydrotherapie uitvoeren. Je hebt hydrotherapie voor bikkels, middelmatige bikkels en softies ;-)

 

Ik leg je alle 3 de varianten uit zodat je aan de slag kunt!


meer lezen 0 commentaren

Een gezonde stralende huid

Gemakkelijk en snel...

massage scrubzout huizen en blaricum

In mijn vorige blog heb ik je tips gegeven over hoe jij jezelf kunt masseren. Dit keer een andere vorm van massage namelijk scrubben onder de douche. Scrubben onder de douche is goed voor een mooie huid en meer!

 

Ken jij de voordelen van scrubben? Nee? In deze blog vertel ik je hoe je snel en eenvoudig zelf een scrubzout kunt maken.

 

 Liefs Fatima

 


meer lezen 0 commentaren

Jezelf leren masseren in 5 minuten

Zelfmassage hoofd/nek/schouders...

Zelf massage huizen en Blaricum

Veel mensen hebben het tegenwoordig erg druk, nemen tijdens hun werk een verkeerde houding aan of zijn gevoelig voor stress.  Bij sommige mensen heeft dit als gevolg dat hun schouders, nek en/of rug vast komt te zitten. Ook jij zult deze momenten vast een keer hebben meegemaakt waardoor je wellicht last had van je rug, je nek en/of je schouders. Geen fijn gevoel!

 

Kortom ben jij zo iemand die alsmaar druk is en zichzelf weinig tijd gunt? Voel jij af en toe spanning in je nek en/of schouders? Gun jezelf 5 minuten tijd en geniet van een eigen hoofd/nek/schoudermassage.

 


  

Ik leer je in 7 eenvoudige stappen hoe jij jezelf kunt masseren. Je hebt niet veel nodig, behalve jezelf, 5 minuten en je handen. Geniet van je heerlijke ontspanning!  


meer lezen 0 commentaren

Massage in Huizen en Blaricum. Mijn droom realiseren!

Ultieme droom - Massage in Huizen en Blaricum

Massage in Huizen en Blaricum - Mijn ultieme droom

Dit mijn eerste blog en in deze blog stel ik mij graag voor over wie ik ben, wat ik doe en waarom ik ben begonnen met massage in Huizen en Blaricum in mijn eigen massagepraktijk in Huizen.

 

Mensen, massage, kennis en ideeën uitwisselen dat is waar het mij omgaat. Er is niks leukers dan over mijn passie te vertellen en dat jij, de lezer, er ook wat van opsteekt en/of dat het je aanspreekt zodat je de tips die ik je aandraag, of het verhaal wat ik met jou deel, kunt toepassen in jouw dagelijkse leven. Niet alle onderwerpen zullen je aanspreken want net als bij massage is ieder mens uniek en heeft ieder mens zijn eigen wensen / behoeften. Spreekt het onderwerp jou niet aan maar wel iemand in jouw omgeving dan biedt mijn blog de mogelijkheid dit te delen met familie, kennissen en vrienden in jouw (sociale) netwerk.

  


meer lezen 0 commentaren