Zwangerschapsmassage in Huizen en Blaricum

Ben je zwanger en op zoek naar zwangerschapsmassage in Huizen, Blaricum of elders in ‘t Gooi? Bij Praktijk Mijn Lijf ben je aan het goede adres. Ik werk alleen met natuurlijke producten.

Zwangerschapsmassage speciaal voor jou!

Zwanger zijn vraagt veel van jezelf en je lichaam. Een zwangerschapsmassage biedt dan uitkomst want het kan de lichamelijke spanningen en klachten tijdens de zwangerschap verlichten.  Elke zwangerschap is anders dus elke behandeling is afgestemd op jouw wensen, ook gedurende de massage zelf. Zwangerschapsmassage brengt jou en je kindje tot rust. Tijdens de massage kun je even alles achter je laten, kom je tot rust en kun je genieten van het moment. De focus bij deze massage ligt op totale ontspanning van jouw lichaam zodat je na de massage helemaal ontspannen bent.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse
Zwangerschapsmassage Huizen, Blaricum

75 minuten

Is de tijd voor een zwangerschapsmassage.

90 euro

Zijn de kosten voor deze massage.

5 van 5 sterren

Is de waardering van klanten.

Zwangerschapsmassage wax

Bij de zwangerschapsmassage maak ik gebruik van een speciale zwangerschapswax. Deze heerlijke wax bestaat uit voedende olijf- en abrikozenpitoliën die zijn gemengd met rozenbottels olie die effectief helpt om striae te voorkomen. Ook is er mandarijn etherische olie toegevoegd en bevat de wax vitamine E. Verder bevat de wax bevat geen conserveringsmiddelen, of kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Gratis intake

Ieder lichaam is uniek en daarom wordt elke zwangerschapsmassage speciaal afgestemd op jouw wensen en/of klachten. Bij de eerste zwangerschapsmassage behandeling vindt een intake plaats (kosteloos). 

Wil je meer te weten komen over zwangerschapsmassage in Huizen, Blaricum, Laren of Bussum? Neem dan contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

Ervaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen mensen jou voorgegaan en hebben zij de massage bij Praktijk Mijn Lijf als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 33 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. Benieuwd naar hun ervaringen?
Je leest er meer over op informatie over de praktijk.

Ook voor na jouw bevalling

Ook na je bevalling helpt zwangerschapsmassage bij het herstellen van je lichaam. Je lichaam heeft tijdens de zwangerschap en bevalling heel wat te verdragen gehad (met name je spieren en je pezen). Een goede massage helpt de herstelperiode te verkorten waardoor je je sneller fit en ontspannen zult voelen. Zeker in de drukke kraamtijd is zwangerschapsmassage een heerlijk cadeau om jezelf te geven of om cadeau te krijgen. Even heerlijk genieten en tijd voor jezelf!

Prijs

De zwangerschapsmassage duurt 75 minuten en tijdens de massage maak ik gebruik van een speciaal kussen om je buik en rug te ondersteunen. Je buik ligt hierdoor lekker vrij zodat je optimaal van de massage kunt genieten.

75 minuten zwangerschapsmassage = 87,50 euro

Vragen over zwangerschapsmassage

Wilt je meer weten over zwangerschapsmassage in Huizen of Blaricum? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen of neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over. Je bent altijd welkom bij Praktijk Mijn Lijf.

Reserveer jouw massage

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over zwangerschapsmassage? Lees hieronder meer of neem contact met mij op.

Als je zwanger bent verandert je lichaam en wordt er veel van jezelf gevraagd. Veel vrouwen hebben tijdens de zwangerschap last van bijvoorbeeld rugklachten, verminderde bloedcirculatie, oedeem, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen en verminderde stoelgang. Dit kan onzekerheid, angst en onnodige spanningen met zich meebrengen waardoor je als aanstaande moeder niet lekker in je vel kunt zitten. Een zwangerschapsmassage biedt dan uitkomst want het kan de lichamelijke klachten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen tijdens de zwangerschap verlichten.

Uit onderzoek blijkt dat een zwangerschapsmassage onder meer positieve effecten heeft op je slaap, het zorgt ervoor dat je minder rugpijn hebt, je minder stresshormonen aanmaakt en minder complicaties hebt tijdens de bevalling. Ook het percentage vroeggeboortes blijkt kleiner te zijn. Door zwangerschapsmassage verbetert je bloedcirculatie waardoor zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door je lichaam vervoerd worden, van en naar je kind.

Verder komt door de massage endorfine vrij. Endorfine is kalmerend en werkt pijn bestrijdend, het wekt tevens stoffen met een geluksgevoel op. Verder maakt de massage de spieren soepeler, zorgt het ervoor dat de ademhaling dieper wordt en je hoofd komt even helemaal tot rust komt. Kortom je lichaam komt tot rust en kan zich herstellen. Dit zal de ontwikkeling van je baby ten goede komen.

Zwangerschapsmassage is speciaal voor zwangeren. Ook nadat je bent bevallen kan een massage helpen om jouw lichaam te herstellen van de bevalling. 

Ja dat mag. Ben je (net) bevallen dan kan je jezelf trakteren op postpartum massage. Deze behandeling zorgt voor ontspanning en helpt bovendien het herstel van jouw lichaam na de bevalling te bespoedigen.   

Tijdens het eerste trimester van de zwangerschap is het niet aan te raden om een massage te nemen. Dit in verband met de afvalstoffen in jouw lichaam die vrijkomen als je gemasseerd wordt. Daarom is het aan te raden om pas na ongeveer 12 tot 14 weken een zwangerschapsmassage te nemen.

Anderen bekeken ook

Postpartum massage

Ontdek alle voordelen.

baby
massage

Een mooi moment met jou en je baby.

Ontspanning
massage

Kom even lekker tot jezelf.

Zwangerschapsmassage Huizen | Blaricum | Eemnes | Bussum | Almere

Praktijk Mijn Lijf is gevestigd in Huizen in de oostermeent tegen Blaricum en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Bussum, Almere Haven, Almere Hout of Almere Overgooi woont. Bovendien kun je gratis parkeren maar denk wel om je parkeerschijf.