Zwangerschapsmassage in Huizen en Blaricum

Ben je zwanger en op zoek naar zwangerschapsmassage in Huizen, Blaricum of elders in 't Gooi? 

Bij Praktijk Mijn Lijf ben je aan het goede adres. Ik werk alleen met natuurlijke producten.

 

Zwanger zijn vraagt veel van jezelf en je lichaam. Een zwangerschapsmassage biedt dan uitkomst want het kan de lichamelijke spanningen en klachten tijdens de zwangerschap verlichten.

 

Zwangerschapsmassage afgestemd op jouw wensen

Elke zwangerschap is anders dus elke behandeling is afgestemd op jouw wensen, ook gedurende de massage zelf. Zwangerschapsmassage brengt jou en je kindje tot rust. Tijdens de massage kun je even alles achter je laten, kom je tot rust en kun je genieten van het moment. De focus bij deze massage ligt op je nek en schouders, die tijdens de zwangerschap extra worden belast. Ook de rest van je lichaam – behalve je buik natuurlijk – wordt niet vergeten zodat je na de massage helemaal ontspannen bent.

 

Zwangerschapsmassage wax

Bij de zwangerschapsmassage maak ik gebruik van een speciale zwangerschapswax. Deze heerlijke wax bestaat uit voedende olijf- en abrikozenpitoliën die zijn gemengd met rozenbottels olie die effectief helpt om striae te voorkomen. Ook is er mandarijn etherische olie toegevoegd en bevat de wax vitamine E. Verder bevat de wax bevat geen conserveringsmiddelen, of kunstmatige geur- en kleurstoffen.

 

Gratis intake

Ieder lichaam is uniek en daarom wordt elke zwangerschapsmassage speciaal afgestemd op jouw wensen en/of klachten. Bij de eerste zwangerschapsmassage behandeling vindt een intake plaats (kosteloos). De zwangerschapsmassage duurt 70 minuten en tijdens de massage maak ik gebruik van een speciaal kussen om je buik en rug te ondersteunen. Je buik ligt hierdoor lekker vrij zodat je optimaal van de massage kunt genieten. 

 

Wil je meer te weten komen over zwangerschapsmassage in Huizen, Blaricum, Laren of Bussum? Neem dan contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

 

Aanvullende informatie over zwangerschapsmassage

Als je zwanger bent verandert je lichaam en wordt er veel van jezelf gevraagd. Veel vrouwen hebben tijdens de zwangerschap last van bijvoorbeeld rugklachten, verminderde bloedcirculatie, oedeem, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen en verminderde stoelgang. Dit kan onzekerheid, angst en onnodige spanningen met zich meebrengen waardoor je als aanstaande moeder niet lekker in je vel kunt zitten.

 

Een zwangerschapsmassage biedt dan uitkomst want het kan de lichamelijke klachten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen tijdens de zwangerschap verlichten. Uit onderzoek blijkt dat een zwangerschapsmassage onder meer positieve effecten heeft op je slaap, het zorgt ervoor dat je minder rugpijn hebt, je minder stresshormonen aanmaakt en minder complicaties hebt tijdens de bevalling. Ook het percentage vroeggeboortes blijkt kleiner te zijn.

 

Door zwangerschapsmassage verbetert je bloedcirculatie waardoor zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door je lichaam vervoerd worden, van en naar je kind. Verder komt door de massage endorfine vrij. Endorfine is kalmerend en werkt pijn bestrijdend, het wekt tevens stoffen met een geluksgevoel op. Verder maakt de massage de  spieren soepeler, zorgt het ervoor dat de ademhaling dieper wordt en je hoofd komt even helemaal tot rust komt. Kortom je lichaam komt tot rust en kan zich herstellen. Dit zal de ontwikkeling van je baby ten goede komen.

 

Ook na je bevalling helpt zwangerschapsmassage bij het herstellen van je lichaam. Je lichaam heeft tijdens de zwangerschap en bevalling heel wat te verdragen gehad (met name je spieren en je pezen). Een goede massage helpt de herstelperiode te verkorten waardoor je je sneller fit en ontspannen zult voelen. Zeker in de drukke kraamtijd is zwangerschapsmassage een heerlijk cadeau om jezelf te geven of om cadeau te krijgen. Even heerlijk genieten en tijd voor jezelf! 

 

Vragen over zwangerschapsmassage

Wilt je meer weten over zwangerschapsmassage in Huizen of Blaricum? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over. Tot gauw bij Praktijk Mijn Lijf.

 

 

zwangerschapsmassage Huizen Blaricum
Zwangerschapsmassage Huizen Blaricum Bussum Laren

Gratis intake

Ieder lichaam is uniek en daarom wordt elke zwangerschapsmassage speciaal afgestemd op jouw wensen en/of klachten. Bij de eerste zwangerschapsmassage behandeling vindt een intake plaats (kosteloos).

 

Tarief

70 minuten zwangerschapsmassage

voor 65 euro

 

Ervaringen van klanten

Praktijk Mijn Lijf is beoordeeld met een 5 van de maximaal 5 sterren door inmiddels 22 tevreden klanten.

Afspraak maken

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail of bel, ik sta je graag te woord. 


Anderen bekeken ook...

Ontspanningsmassage

ontspanningsmassage

Babymassage

babymassage

Zwangerschapsyoga

Breuss massage


Zwangerschapsmassage Huizen | Blaricum | Eemnes | Bussum

Praktijk Mijn Lijf is gevestigd in Huizen in het 4e kwadrant tegen Blaricum en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken

als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum of Bussum woont. Bovendien kun je gratis parkeren.