Ontspanningsmassage in Huizen en Blaricum

Ben jij toe aan een ontspanningsmassage voor jezelf en ben je woonachtig in Huizen Of Blaricum? Trakteer jezelf eens op een ontspanningsmassage bij Praktijk Mijn Lijf. Een ontspanningsmassage is goed voor lichaam en geest. Het zorgt ervoor dat je tot rust komt zodat je jezelf aan het eind van de massage weer als herboren voelt.

 

Ontspanningsmassage is voor jong en oud en helpt je te ontspannen. Even een heerlijk moment voor jezelf, vrij van alle stress, vrij van het rennen naar hop en her, gewoon een moment waar je even helemaal niks anders hoeft te doen dan te genieten in het nu. Een ontspanningsmassage is goed voor lichaam en geest. Het is dan ook niet voor niets dat als je jezelf regelmatig laat masseren dit een positief effect heeft op je gezondheid.

 

Voordelen ontspanningsmassage

  • Ontspanning van lichaam en geest
  • Vermindering van stress en gespannen spieren
  • Stimuleert de doorbloeding
  • Helpt tegen slapeloosheid
  • Zorgt ervoor dat je weer terug bij jezelf komt

De ontspanningsmassage

De naam zegt het al, ontspanningsmassage is een rustgevende massage die lichaam en geest tot rust brengt. Het is geen stevige massage maar een massage waarbij je tot rust komt zowel mentaal als fysiek. Je kunt kiezen uit 3 behandelingen namelijk: 

 

Zone 1:  rug - nek - schouders 

Zone 2:  gehele achterkant

Zone 3:  gehele lichaam

 

Afgestemd op jouw wensen

Tijdens de ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van een speciale wax die is afgestemd op jouw wensen en krijg je op de plekken waar je niet wordt gemasseerd een fijne deken over je heen. Bovendien is de ruimte sfeervol ingericht zodat je echt tot jezelf kunt komen, dit wordt bevorderd door een fijne verwarmde ruimte en een rustgevende muziek op de achtergrond. geen wonder dat je jezelf aan het eind van de massage als herboren zult voelen en ’s avonds heerlijk zult slapen.

 

Meer informatie over ontspanningsmassage

Wilt je meer weten over ontspanningsmassage in Huizen of Blaricum? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over. Wil je meer weten over de andere massages bekijk dan eens het volledige aanbod. Tot gauw bij Praktijk Mijn Lijf.

 

 

Ontspanningsmassage in Huizen en Blaricum
Ontspanningsmassage in Huizen en Blaricum

Gratis Intake

Ieder lichaam is uniek en daarom wordt elke ontspanningsmassage afgestemd op jouw wensen. Bij de eerste massage behandeling vindt een intake plaats (kosteloos).

Tarief

30 minuten massage = 30 euro

45 minuten massage = 45 euro

60 minuten massage = 55 euro

 

Afspraak maken

Wil je meer informatie over ontspanningsmassage in Huizen, Blaricum of wil je een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in.


Anderen bekeken ook

Zwangerschapsmassage

zwangerschapsmassage

Breuss massage

breuss massage

Cupping massage

cupping massage


Ontspanningsmassage in Huizen | Blaricum | Huizen | Eemnes

Ben je op zoek naar ontspanningsmassage in Huizen, Blaricum of Eemnes. Praktijk Mijn Lijf is goed bereikbaar want de praktijk is gevestigd in Huizen in het 4e kwadrant. Ook als je niet in Huizen woont maar in de Blaricummermeent, Blaricum, Laren, Eemnes of Bussum is de praktijk goed bereikbaar.