Ontspanningsmassage in Huizen en Blaricum

Ben jij toe aan een ontspanningsmassage voor jezelf en ben je woonachtig in Huizen of Blaricum, Blaricummermeent? Trakteer jezelf eens op een ontspanningsmassage bij Praktijk Mijn Lijf. Een ontspanningsmassage is goed voor lichaam en geest. Het zorgt ervoor dat je tot rust komt zodat je jezelf aan het eind van de massage weer als herboren voelt. 

Ontspanningsmassage een moment voor jezelf

Tijdens de ontspanningsmassage maak ik gebruik van een speciale wax die is afgestemd op jouw wensen en krijg je op de plekken waar je niet wordt gemasseerd een fijne deken over je heen. Bovendien is de ruimte sfeervol ingericht zodat je echt tot jezelf kunt komen, dit wordt bevorderd door een fijne verwarmde ruimte en een rustgevende muziek op de achtergrond. Geen wonder dat je jezelf aan het eind van de massage als herboren zult voelen en ’s avonds heerlijk zult slapen.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse
massage in huizen en blaricum

vanaf 45 minuten

Boek je al een ontspanningsmassage.

vanaf 59,50 euro

Zijn de kosten voor deze massage.

5 van 5 sterren

Is de waardering van klanten.

De massage

Deze massage is voor jong en oud en helpt je te ontspannen. Even een heerlijk moment voor jezelf, vrij van alle stress, vrij van het rennen naar hop en her, gewoon een moment waar je even helemaal niks anders hoeft te doen dan te genieten in het nu. Het is goed voor lichaam en geest. Het is dan ook niet voor niets dat als je jezelf regelmatig laat masseren dit een positief effect heeft op je gezondheid.

 Deze rustgevende massage brengt jouw lichaam en geest weer tot rust. Het is geen stevige massage maar een massage waarbij je tot rust komt zowel mentaal als fysiek.

Gratis intake

Ieder lichaam is uniek en daarom wordt elke ontspanningsmassage speciaal afgestemd op jouw wensen en/of klachten. Bij de eerste behandeling vindt een intake plaats (kosteloos). 

Voordelen

  • Ontspanning van lichaam en geest
  • Vermindering van
  • stress en gespannen spieren
  • Stimuleert de doorbloeding
  • Helpt tegen slapeloosheid
  • Zorgt ervoor dat je weer terug bij jezelf komt

Ervaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen mensen jou voorgegaan en hebben zij de massage bij Praktijk Mijn Lijf als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 33 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. Benieuwd naar hun ervaringen?
Je leest er meer over op informatie over de praktijk.

De massage en kosten

De ontspanningsmassage varieert want je kunt kiezen voor een behandeling vanaf 
45 minuten tot 90 minuten.

Bekijk de tarieven.

Reserveer jouw massage

Meer informatie

Wilt je meer weten over ontspanningsmassage in Huizen of Blaricum? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over. Tot gauw bij Praktijk Mijn Lijf.

Ontspanningsmassage in Huizen | Blaricum | Eemnes | Bussum

Ben je op zoek naar een ontspanningsmassage in Huizen, Blaricum of Eemnes. Praktijk Mijn Lijf is goed bereikbaar want de praktijk is gevestigd in Huizen in in de oostermeent. Ook als je niet in Huizen woont maar in de Blaricummermeent, Blaricum, Laren, Eemnes of Bussum is de praktijk goed bereikbaar.