Sportmassage in Huizen en Blaricum

Als je last hebt van vastzittende of pijnlijke spieren welke ontstaan zijn door sporten of langdurige belasting dan kan een sportmassage helpen de pijn, blessure of de vastzittende spieren te herstellen. 

Sportmassage - ontspanning na inspanning

Sporten vraagt veel van jouw lichaam en zeker van jouw spieren. Een slechte voorbereiding of warming-up kan ervoor zorgen dat je tijdens het sporten een blessure oploopt of voor langere tijd last kan hebben van jouw spieren. Dit kan pijn aan jouw spieren veroorzaken of ervoor zorgen dat jouw spieren op slot gaan. In zo'n geval is het verstandig om een sportmassage te nemen en ze weer soepel te krijgen.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse
Sportmassage en breuss massage

60 minuten

Duurt een gemiddelde behandeling.

72 euro

Zijn de kosten voor deze behandeling.

5 van 5 sterren

Is de waardering van de klanten.

Wat is een sportmassage?

Een sportmassage is een specifieke vorm van massage waarbij de focus ligt op het  gericht verbeteren van sportprestaties en het sneller herstellen van spieren na fysieke inspanning. 

Voordelen van een sportmassage

De voordelen zijn onder andere:

  • vermindering van spierpijn en stijfheid
  • verbetering van de bloedcirculatie
  • vermindering van het risico op blessures
  • verbetering van de soepelheid van de spieren
  • verbetering van het algehele welzijn.

Wanneer een sportmassage

Je kunt op verschillende momenten een sportmassage nemen. 
Hieronder zijn enkele voorbeelden:

  • Voor een wedstrijd: Een sportmassage voor een wedstrijd kan helpen om de spieren op te warmen en te activeren, waardoor de prestaties kunnen verbeteren.

  • Na een wedstrijd: Een sportmassage na een wedstrijd kan helpen om afvalstoffen uit de spieren te verwijderen en het herstel te versnellen.

  • Tijdens een trainingsperiode: Een sportmassage tijdens een trainingsperiode kan helpen om spierspanning te verminderen en blessures te voorkomen.

  • Bij een blessure: Een sportmassage kan worden gebruikt om het herstel te versnellen en de beweging van de spieren te verbeteren bij een blessure.

Hou er wel rekening mee dat het niet verstandig is om een sportmassage te nemen wanneer je last hebt van een infectie of koorts. Dit geldt trouwens ook voor alle andere massages.

Ervaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen mensen jou voorgegaan en hebben zij de massage bij Praktijk Mijn Lijf als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 74 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. Benieuwd naar hun ervaringen?
Je leest er meer over op informatie over de praktijk.

De kosten voor sportmassage

1 uur massage = 72 euro

Reserveer jouw massage

Meer informatie over de sportmassage

Wilt je meer te weten komen over sportmassage in Huizen of Blaricum? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over. Tot gauw bij Praktijk Mijn Lijf.

Sportmassage in Huizen | Blaricum | Eemnes | Bussum

Praktijk Mijn Lijf is gevestigd in Huizen in de oostermeent tegen de Blaricummermeent en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Bussum, Almere Haven, Almere Hout of Almere Overgooi woont. Bovendien kun je gratis parkeren maar denk wel om je parkeerschijf.