Massage reserveren

Tijdelijk gesloten i.v.m. zwangerschapsverlof

Vanaf 14 september 2019 tot eind december 2019 ben ik met zwangerschapsverlof. Gedurende mijn verlof zal ik geen massages of cursussen geven. Wil je je aanmelden voor een cursus of massage na mijn verlof? Laat dan een bericht achter.

Graag verwelkom ik je eind december 2019 weer in mijn praktijk. Houd de Facebook pagina van Praktijk Mijn Lijf in de gaten voor de exacte datum dat de praktijk weer open zal gaan. 

Liefs Fatima

Wil je een afspraak maken voor een massage? Of heb je vragen over een massage of behandeling? Vul dan onderstaand formulier in (ik neem binnen 24 uur contact met je op). Je kunt uiteraard ook bellen/smsen of whatsappen (06-24155586).
In de praktijk vinden geen erotische handelingen plaats.

Praktijk Mijn Lijf gaat vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens.
Kijk voor ons privacybeleid op praktijkmijnlijf.nl/privacy

Een goed gevoel daar gaat het om!

Een massage is bij meer dan alleen een massage. Het gaat om de totale beleving zoals de ruimte, de sfeer en de geur die ervoor zorgen dat als je de praktijk binnenkomt je even aan niks anders hoeft te denken dan aan jezelf. Daar is het waar mij om gaat namelijk dat je na afloop van de massage met een ontspannen gevoel van de tafel stapt en met een goed gevoel naar huis gaat.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse
Facebook praktijk mijn lijf

Bezoekadres

Aristoteleslaan 36
1277 AS Huizen

Telefoonnummer

06-24155586

E-mail

info@praktijkmijnlijf.nl

Openingstijden

Maandag – gesloten
Dinsdag – 9:00 uur t/m 22:00 uur
Woensdag – 12:00 uur t/m 22:00 uur
Donderdag – 9:00 uur t/m 22:00 uur
Vrijdag – 12:00 uur t/m 22:00 uur
Zaterdag – 8:30 uur t/m 20:00 uur
Zondag – gesloten

© Copyright 2019 – www.praktijkmijnlijf.nl

Alle teksten en foto’s op deze website zijn eigendom van Praktijk Mijn Lijf. Het is niet toegestaan de teksten te kopiëren, aan te passen, te publiceren, op te slaan of te gebruiken in welke vorm dan ook, zowel offline als online, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Praktijk Mijn Lijf.

Powered by Maclickonline.nl