Postpartum massage in Huizen, Blaricum en omgeving

Versnel het herstel van jouw lichaam na de bevalling en verbeter je gezondheidstoestand. Kies voor een postpartum-massage in Huizen, Blaricum en omgeving bij Praktijk Mijn Lijf.

Op deze pagina lees je alles over de behandeling, de voordelen en de kosten. Lees daarom snel verder 😉

Postpartum massage speciaal voor na de bevalling

Ben jij net bevallen van de knapste baby van heel Nederland of misschien wel de hele wereld? Allereerst proficiat met de geboorte van jullie kleintje. De komende periode staat in het teken van heel veel genieten maar daarnaast ook het herstel van jouw lichaam want een bevalling vraagt immers veel van jouw lichaam. Postpartum-massage in Huizen, Blaricum en omgeving kan jouw herstel doen bevorderen en is speciaal voor na de bevalling. Het zorgt tevens voor vermindering van stress, ontspannen spieren, pijnverlichting, verbetering van jouw hormoonhuishouding en vele andere voordelen. In sommige gevallen (10% tot 15%) komt het voor dat Postpartumdepressie optreedt. Ook dan kan een postpartum-massage verlichting bieden en bijdragen aan een sneller zodat je snel weer de oude bent.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse
Postpartum massage huizen

75 minuten

Is de gemiddelde duur van deze behandeling

90 euro

zijn de kosten voor deze behandeling

5 van 5 sterren

Is de waardering van klanten.

De behandeling

Deze beter makende en fijne behandeling richt zich op jouw hele lichaam waarbij jouw (onder)rug extra aandacht krijgt. Daarnaast krijgen ook jouw nek, schouders en armen extra aandacht want het dragen van een baby zorgt voor extra belasting van deze spieren. Ik masseer met een speciale wax, olie of als dat wenselijk is met Marokkaanse Argan olie.

Kortom ik masseer met natuurlijke producten die goed zijn voor jouw lichaam. Ow en mocht je tijdens de behandeling in slaap vallen schaam je dan niet 😉 het gaat er immers dat je ontspannen mijn praktijk verlaat. Mocht het voorkomen dat de behandeling iets uitloopt maak je dan geen zorgen want ik reken hiervoor geen extra kosten.

Voordelen van deze massage

Postpartum-massage zorgt voor een sneller herstel van jouw lichaam na de bevalling en het draagt ook bij aan een betere gezondheidstoestand.

Postpartum massage: Ontspanning en stressvermindering

Tijdens de bevalling hebben jouw spieren en jouw lichaam het zwaar te voortduren gehad. Deze behandeling zorgt voor een verlaging van jouw stresshormonen, ontspanning van jouw spieren en het verhoogt jouw bloedsomloop. Bij de behandeling kun je kiezen tot een lichtere behandeling of als je daar behoefte aan hebt kan de massage ook wat steviger als je bijvoorbeeld last hebt van vastzittende spieren of knopen. Een combinatie van beide kan uiteraard ook want elke postpartum-massage is afgestemd op jouw wensen.

Verbetering van jouw hormoonhuishouding

Tijdens de bevalling neemt jouw hormoonspiegel van oestrogenen, progesteron en  stresshormoon enorm toe. Gelukkig neemt dit na jouw bevalling geleidelijk af maar door deze behandeling bouwt jouw stresshormoon zich sneller af. postpartum-massage. Daarnaast wordt het risico op een depressie verminderd alsook de kans op complicaties van jouw cardiovasculaire systeem (dit  bestaat uit je hart, haarvaten, (bloed)aderen, en bloed).

Ervaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen mensen jou voorgegaan en hebben zij de behandeling als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 59 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. Benieuwd naar hun ervaringen? Je leest er meer over op de homepage van de praktijk.

Postpartum massage verzacht de pijn

Zoals gezegd jouw lichaam heeft veel te voortduren gehad. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel vrouwen na hun bevalling nog steeds pijn ervaren. Deze behandeling zorgt voor ontspanning van de spieren en verlichting van de pijn.

Bevordert de afvoering van vocht in jouw lichaam

Tijdens jouw zwangerschap is het percentage vocht in jouw lichaam toegenomen. Is veel gevallen houden veel vrouwen extra vocht vast tijdens de zwangerschap. postpartum-massage zorgt voor een ervoor dat het vocht in jouw lichaam sneller wordt afgevoerd.

De kosten

Een behandeling duurt 75 minuten.
De kosten voor een postpartum-massage zijn 87,50 euro.
Mail of bel voor meer informatie.

Reserveer jouw postpartum-massage

Meer informatie

Wil je meer over Postpartum-massage in Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Hilversum, Eemnes of elder in het Gooi?
Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over. Tot gauw bij Praktijk Mijn Lijf.

Postpartum-massage in Huizen | Blaricum | Hilversum | Bussum

Praktijk Mijn Lijf is gevestigd in Huizen in de oostermeent tegen Blaricum en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Bussum, Almere Haven, Almere Hout of Almere Overgooi woont. Bovendien kun je gratis parkeren maar denk wel om je parkeerschijf.