Cupping massage in Huizen en Blaricum

Woon je in Huizen, Blaricum, Blaricummermeent of elders in ‘t Gooi en ben je op zoek naar een cupping massage dan ben je bij Praktijk Mijn Lijf aan het goede adres.

Cupping massage - een verrijking voor jouw lichaam

Cupping massage is een massage die in Nederland steeds populairder wordt want de massage is zeer effectief tegen vastzittende spieren. Het is dan ook niet voor niets dat het Nederlands zwemteam er tijdens de olympische spelen gebruik van heeft gemaakt. De massage wordt uitgevoerd met behulp van cups (glazen of siliconen) en zorgt ervoor dat het diepere weefsel weer los komt te zitten zonder dat het pijnlijk aanvoelt. De cups trekken licht vacuüm op de huid en creëren een zuigende werking aan het huidoppervlak. Hiermee worden gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid getrokken. Naast de ontspannende werking heeft cupping massage dus ook een reinigende werking voor jouw lichaam.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse
Cupping massage Huizen

60 minuten

Kun je al een massage boeken.

72 euro

Zijn de kosten voor 60 minuten masseren.

5 van 5 sterren

Is de waardering van de klanten.

De massage

Cupping massage focust zich op de lichaamsstoffen. De cups zorgen ervoor dat het bloed en de energie worden verplaatst naar de plek waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten. Voordat ik ga masseren wordt je eerst gemasseerd met een heerlijke massageolie waarna ik de cups zal aanbrengen zodat de cups hun werk kunnen doen. De cups zorgen ervoor dat er een goede doorbloeding plaatsvindt waardoor de afvalstoffen sneller naar de huidoppervlak worden gebracht en verwijderd.

Voordelen cupping massage

Een cupping massage verminderd verklevingen, is ontgiftend, werkt vocht afvoeren en zorgt ook voor een goede doorbloeding waardoor zuurstofrijk bloed de gestagneerde spieren en de huid bereiken.

Cupping massage vermindert klachten

Deze massage werkt zowel cosmetisch als therapeutisch en zorgt voor klachten vermindering bij o.a.: Rug en gewrichtspijn, Littekenweefsel en Striae, Cellulite, Fibromyalgie, Migraine en hoofdpijn, Ischias, Vermoeide en pijnlijke spieren, Slechte bloedsomloop, Ontgiften, Artritis, Slapeloosheid en stress, Verlies van elasticiteit van de huid.

Bij deze massage behandeling vindt geen uitsnijding plaats.

Gratis intake

Ieder lichaam is uniek en daarom wordt elke massage speciaal afgestemd op jouw wensen en/of klachten. Bij de eerste behandeling vindt een intake plaats (kosteloos). 

Wil je meer te weten komen? 

Neem dan contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

Ervaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen mensen jou voorgegaan en hebben zij de massage bij Praktijk Mijn Lijf als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 33 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. Benieuwd naar hun ervaringen?
Je leest er meer over op informatie over de praktijk.

De behandeling en kosten

De behandeling varieert vanaf 
60 minuten tot 90 minuten.

Bekijk de tarieven.

Veelgestelde vragen over cupping

Heb je vragen over een cupping massage? Hieronder lees je enkele klantvragen.

Cupping is een massage waarbij door middel van cups de spieren en het onderliggende weefsel wordt los gemasseerd. Het zorgt er tevens voor dat afvalstoffen naar boven komen en worden afgevoerd door je lichaam.

Bij wet cupping worden er kleine sneetjes in de huid gemaakt waardoor afvalstoffen naar buiten komen. Bij dry cupping worden er geen sneetjes gemaakt in de huid. Het lichaam voert de afvalstoffen d.m.v. de massage zelf af.
Het masseren van het gezicht door middel van yupping heeft vele voordelen. Het vermindert stress, het bevordert de doorbloeding waardoor de onderhuid wordt gestimuleerd om elastieke en collegeen aan te maken waardoor je huid wordt verstevigd en rimpels verminderd.
Ook voor je benen of armen kan cupping effectief zijn. Door middel van cupping massage kunnen de spieren en onderliggend weefsel los gemasseerd worden. Ook is het een effectieve manier om cellulitis in de armen of benen te verwijderen.
In principe is een cupping massage niet gevaarlijk maar de masseur moet uiteraard wel bekwaam zijn in hetgeen hij doet. De meest veilige manier is dry cupping omdat bij de massage geen snijding plaatsvindt.

Meer informatie over Cupping massage

Wilt je meer weten over Cupping Massage in Huizen of Blaricum? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over. Tot gauw bij Praktijk Mijn Lijf.

Reserveer jouw massage

Cupping Massage in Huizen | Blaricum | Eemnes | Bussum

Praktijk Mijn Lijf is goed te bereiken want we zijn gevestigd in Huizen in de oostermeent tegen de Blaricummermeent en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum of Bussum woont.