Cupping massage in Huizen en Blaricum

Woon je in Huizen, Blaricum of elders in ‘t Gooi en ben je op zoek naar een cupping massage dan ben je bij Praktijk Mijn Lijf aan het goede adres.

Cupping massage - een verrijking voor jouw lichaam

Cupping massage is een massage die in Nederland steeds populairder wordt want de massage is zeer effectief tegen vastzittende spieren. Het is dan ook niet voor niets dat het Nederlands zwemteam er tijdens de olympische spelen gebruik van heeft gemaakt. Cupping massage zorgt ervoor dat het diepere weefsel weer los komt te zitten zonder dat het pijnlijk aanvoelt. De massage wordt uitgevoerd met behulp van cups (glazen of siliconen). De cups trekken licht vacuüm op de huid en creëren een zuigende werking aan het huidoppervlak. Hiermee worden gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid getrokken. Naast de ontspannende werking heeft cupping massage dus ook een reinigende werking voor jouw lichaam.
Fatima
Eigenaresse
Cupping massage Huizen

vanaf 30 minuten

Kun je al een cupping massage boeken.

vanaf 35 euro

Zijn de kosten voor 30 minuten masseren.

5 van 5 sterren

Is de waardering van de klanten.

De massage

Cupping massage focust zich op de lichaamsstoffen. De cups zorgen ervoor dat het bloed en de energie worden verplaatst naar de plek waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten. Voordat ik ga masseren wordt je eerst gemasseerd met een heerlijke massageolie waarna ik de cups zal aanbrengen zodat de cups hun werk kunnen doen. De cups zorgen ervoor dat er een goede doorbloeding plaatsvindt waardoor de afvalstoffen sneller naar de huidoppervlak worden gebracht en verwijderd.

Voordelen cupping massage

Cupping massage verminderd verklevingen, is ontgiftend en werkt vocht afvoerend. Cupping massage zorgt ook voor een goede doorbloeding waardoor zuurstofrijk bloed de gestagneerde spieren en de huid bereiken.

Cupping massage vermindert klachten

Cupping massage werkt zowel cosmetisch als therapeutisch en zorgt voor klachten vermindering bij o.a.: Rug en gewrichtspijn, Littekenweefsel en Striae, Cellulite, Fibromyalgie, Migraine en hoofdpijn, Ischias, Vermoeide en pijnlijke spieren, Slechte bloedsomloop, Ontgiften, Artritis, Slapeloosheid en stress, Verlies van elasticiteit van de huid.

Bij deze cupping massage behandeling vindt geen uitsnijding plaats.

Gratis intake

Ieder lichaam is uniek en daarom wordt elke cupping massage speciaal afgestemd op jouw wensen en/of klachten. Bij de eerste behandeling vindt een intake plaats (kosteloos). 

Wil je meer te weten komen over cupping massage in Huizen, Blaricum, Laren of Bussum? Neem dan contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

Ervaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen mensen jou voorgegaan en hebben zij de massage bij Praktijk Mijn Lijf als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 33 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. Benieuwd naar hun ervaringen?
Je leest er meer over op informatie over de praktijk.

De behandeling en kosten

Je kunt kiezen tussen een cupping massage van 30 minuten of 60 minuten. 

30 minuten = 35 euro
60 minuten = 60 euro

Meer informatie over Cupping massage

Wilt je meer weten over Cupping Massage in Huizen of Blaricum? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over. Tot gauw bij Praktijk Mijn Lijf.

Contact

Neem contact met mij op...

Adres

Aristoteleslaan 36, 1277AS Huizen

Telefoonnummer

06-24155586

E-mail

Info@praktijkmijnlijf.nl

Cupping Massage in Huizen | Blaricum | Eemnes | Bussum

Praktijk Mijn Lijf is goed te bereiken want we zijn gevestigd in Huizen in het 4e kwadrant tegen Blaricum en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum of Bussum woont. 

Praktijk Mijn Lijf – Massage & Yoga
Aristoteleslaan 36, 1277 AS Huizen
Telefoon: 06-24155586
E-mail: info@praktijkmijnlijf.nl
KVK inschrijving: 67172393

© Copyright 2019 – www.praktijkmijnlijf.nl

Alle teksten en foto’s op deze website zijn eigendom van Praktijk Mijn Lijf. Het is niet toegestaan de teksten te kopiëren, aan te passen, te publiceren, op te slaan of te gebruiken in welke vorm dan ook, zowel offline als online, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Praktijk Mijn Lijf.

Powered by Maclickonline.nl

sitemap | contact | massage