Massage voor de huid

Huidverbetering - Simpel, snel en goedkoop

Geen dure producten maar gewoon door het gebruik van een borstel kan jij jouw huid verbeteren. Door je huid dagelijks een borstelbeurt te geven wordt de bloedsomloop gestimuleerd en het opgeslagen vet afgebroken, het borstelen van de huid is dus ook een goede cellulitis bestrijder 😉 Ook zorgt de masserende beweging van de borstel dat de dode huidlaag wordt verwijderd, en dat een nieuwe huid tevoorschijn komt! Je huid wordt zacht en glanzend. Kortom je huid verbeterd.

Voordelen

Een “korte” opsomming van de voordelen van huidverbetering:

  • Het stimuleert bloed- en lymfcirculatie
  • Het helpt gifstoffen uit het lichaam af te voeren
  • Het verwijdert dode huidcellen
  • Stimuleert nieuwe celgroei en talgproductie
  • Het helpt cellulitis bestrijden

En misschien nog wel het grootste voordeel van huidverbetering namelijk jouw huid wordt door te borstelen glad en glanzend! Dat is waar je het voor doet toch? Dus nu aan de slag….. en NEE het neemt niet zoveel tijd in beslag! Het kost je ongeveer 5 minuten per dag. Kortom wie mooi wil zijn die gaat vandaag nog aan de slag.

Wat heb je nodig voor huidverbetering?

Voor huidverbetering heb je nodig: een luffa, een massageborstel of een lichaamsborstel van 100% natuurlijk materiaal want synthetisch borstel kan het huidoppervlakte beschadigen

Voor het gezicht heb je nodig: een zachte gezichtsborstel of een washandje. 

Zelf aan de slag

Ga zelf aan de slag met de verbetering van je huid. Het borstelen van de huid wordt uitgevoerd op een droge huid, je kan je huid het best borstelen voordat je onder de douche gaat of in bad, zodat de dode cellen worden weggespoeld. Begin bij je voeten en werk over je lichaam omhoog, eindig dus bij je gezicht. Borstel altijd in de richting van het hart en borstel zacht waar de huid het dunst is. Het verschil moet na enkele behandelingen goed te zien zijn en je zult merken dat je huid heel zacht wordt en een mooie gloed krijgt. 

Like this article?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel via e-mail

Leave a comment