Hotstone massage in Huizen en Blaricum

Ben jij woonachtig in Huizen of Blaricum en wil jij jezelf trakteren op een heerlijke hotstone massage? Bij Praktijk Mijn Lijf ben je aan het goede adres. Tijdens deze unieke massage wordt je gemasseerd met warme lava stenen waardoor jouw lichaam en geest tot ontspanning komen. 

Hotstone massage - warme verwennerij voor jouw lichaam

Hotstone massage wordt al eeuwen toegepast in onder andere Azië maar ook de indianen in Amerika masseren al eeuwenlang met warme stenen. Sinds enige tijd is hotstone massage ook populair in Nederland. Hotstone Massage bestaat uit een handmassage in combinatie met een massage met warme of (als je dat liever hebt) koude stenen, ik pas de massage aan op jouw wensen. Aan het eind van de behandeling kom je als herboren van de massagetafel oftewel een hotstone massage is een ervaring die je niet snel zult vergeten.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse
hotstone massage in Huizen

vanaf 45 minuten

Kun je al een hotstone massage boeken.

vanaf 59,50 euro

Zijn de kosten van een hotstone massage.

5 van 5 sterren

Is de waardering van de klanten.

De massagebehandeling

Hotstone massage is een rustgevende massage die lichaam en geest tot rust brengt. Het is een massage waarbij het lichaam eerst wordt gemasseerd met de handen welke daarna over gaat in een massage met warme stenen. De stenen hebben een temperatuur tussen de 50 en 60 graden waardoor de warmte diep intrekt in de spieren.

Zodra een gedeelte van het lichaam voldoende is gemasseerd leg ik er een warme steen op zodat je spieren en je lichaam verder tot rust komen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat mensen regelmatig, tijdens de massage, in slaap vallen. Je kunt kiezen voor strijking (masseren) of legging (stenen worden op je lichaam neergelegd) of een combinatie. Daarnaast kun je kiezen voor een massage van 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten.

Voordelen Hotstone massage

  • Het zorgt voor totale ontspanning
  • Stimuleert de doorbloeding van de bloedvaten en de lymfen
  • Maakt het spierweefsel los en stimuleert de stofwisseling
  • Zorgt voor afvoer van de afvalstoffen in je lichaam
  • Het biedt verlichting bij chronische pijn van de spieren en/of zenuwen

Hotstone massage stenen

De stenen waarmee ik masseer zijn basaltstenen. Basaltstenen zijn vulkanisch gestolde stenen die zijn gevormd door gestold lava. Deze van oorsprong ruwe stenen hebben geruime tijd in de rivier of zee gelegen waardoor ze uiteindelijk een gepolijste en ronde vorm hebben gekregen. Oftewel basaltstenen zijn ideaal voor een massage.

Gratis intake

Ieder lichaam is uniek en daarom wordt elke hotstone massage speciaal afgestemd op jouw wensen en/of klachten. Bij de eerste hotstone massage vindt een intake plaats (kosteloos). 

Wil je meer te weten komen over hotstone massage in Huizen, Blaricum, Laren of Bussum? Neem dan contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

Ervaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen mensen jou voorgegaan en hebben zij de massage bij Praktijk Mijn Lijf als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 40 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. Benieuwd naar hun ervaringen?
Je leest er meer over op informatie over de praktijk.

De behandeling en kosten

De hotstone massage is afgestemd op wat jij prettig vindt en kan je al boeken vanaf 45 minuten tot 90 minuten.

Bekijk de tarieven.

Reserveer jouw hotstone massage

Vragen over Hotstone massage

Wilt je meer te weten komen over hotstone massage in Huizen of Blaricum? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over. Tot gauw bij Praktijk Mijn Lijf.

Hotstone massage in Huizen | Blaricum | Eemnes | Bussum

Praktijk Mijn Lijf is goed te bereiken want we zijn gevestigd in Huizen in de oostermeent tegen de Blaricummermeent en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum of Bussum woont.