Hotstone massage in Huizen en Blaricum

Ben jij woonachtig in Huizen of Blaricum en wil jij jezelf trakteren op een heerlijke hotstone massage? Bij Praktijk Mijn Lijf ben je aan het goede adres. Tijdens deze unieke massage wordt je gemasseerd met warme lava stenen waardoor jouw lichaam en geest tot ontspanning komen. Aan het eind van de behandeling kom je als herboren van de massagetafel oftewel een hotstone massage is een ervaring die je niet snel zult vergeten.  

 

 

Hotstone massage wordt al eeuwen toegepast in onder andere Azië maar ook de indianen in Amerika masseren al eeuwenlang met warme stenen. Sinds enige tijd is hotstone massage ook populair in Nederland. Hot Stone Massage bestaat uit een handmassage in combinatie met een massage met warme of (als je dat liever hebt) koude stenen, ik pas de massage aan op jouw wensen.

Voordelen Hotstone massage

  • Het zorgt voor totale ontspanning
  • Stimuleert de doorbloeding van de bloedvaten en de lymfen
  • Maakt het spierweefsel los en stimuleert de stofwisseling
  • Zorgt voor afvoer van de afvalstoffen in je lichaam
  • Het biedt verlichting bij chronische pijn van de spieren en/of zenuwen

De massagebehandeling

Hotstone massage is een rustgevende massage die lichaam en geest tot rust brengt. Het is een massage waarbij het lichaam eerst wordt gemasseerd met de handen welke daarna over gaat in een massage met warme stenen. De stenen hebben een temperatuur tussen de 50 en 60 graden waardoor de warmte diep intrekt in de spieren.

 

Zodra een gedeelte van het lichaam voldoende is gemasseerd leg ik er een warme steen op zodat je spieren en je lichaam verder tot rust komen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat mensen regelmatig, tijdens de massage, in slaap vallen. Je kunt kiezen voor strijking (masseren) of legging (stenen worden op je lichaam neergelegd) of een combinatie. Daarnaast kun je kiezen voor een massage van 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten.

 

Hotstone massage stenen

De stenen waarmee ik masseer zijn basaltstenen. Basaltstenen zijn vulkanisch gestolde stenen die zijn gevormd door gestold lava. Deze van oorsprong ruwe stenen hebben geruime tijd in de rivier of zee gelegen waardoor ze uiteindelijk een gepolijste en ronde vorm hebben gekregen. Oftewel basaltstenen zijn ideaal voor een massage.

 

Gratis intake en afgestemd op jouw wensen

Ieder lichaam is anders en iedereen heeft andere wensen waaraan een massage moet voldoen. Daarom wordt elke hotstone massage helemaal afgestemd op jouw wensen en/of klachten. Kom je voor het eerst bij Praktijk Mijn Lijf voor een behandeling dan vindt er een intake plaats (kosteloos). 

 

Wil je meer te weten komen over Hotstone massage in Huizen, Blaricum, Laren of Bussum? Neem dan contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

 

 

 

hotstone massage huizen en blaricum

Gratis intake

Ieder lichaam is uniek en daarom wordt elke hotstone massage speciaal afgestemd op jouw wensen en/of klachten. Bij de eerste hotstone behandeling vindt een intake plaats (kosteloos).

 

Tarief Hotstone massage

30 minuten = 30 euro

45 minuten = 45 euro

60 minuten = 55 euro

 

Afspraak maken

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail of bel, ik sta je graag te woord. 


Anderen bekeken ook...

Ontspanningsmassage

ontspanningsmassage

Zwangerschapsmassage

zwangerschapsmassage

Cupping massage

cupping massage


Hotstone massage in Huizen | Blaricum | Eemnes

Wil jij genieten van een heerlijk hotstone massage in Huizen, Blaricum of Eemnes? Maak dan een afspraak bij Praktijk Mijn Lijf.

De praktijk is goed bereikbaar want is gevestigd in Huizen in het 4e kwadrant. Ook als je niet uit Huizen komt maar bijvoorbeeld de Blaricummermeent, Blaricum, Laren, Eemnes of Bussum is de praktijk goed bereikbaar.