Inschrijven Zwangerschapsyoga

Selecteer hieronder de datum waarop je wilt starten met
de cursus zwangerschapsyoga. Vul vervolgens jouw gegevens in
en klik op de button "betaal via ideal" (je wordt daarna omgeleid naar Mollie.nl).
Zodra de betaling is voltooid ben je ingeschreven voor de cursus.

Cursus zwangerschapsyoga (10 lessen en 1 terugkomdag)Cursus zwangerschapsyoga (10 lessen en 1 terugkomdag)Cursus zwangerschapsyoga (10 lessen en 1 terugkomdag)Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de cursus en de betaling? Lees hieronder meer of neem contact met mij op.

Ja, je kunt jouw inschrijving tot 2 weken voor de startdatum annuleren. Je hebt dan recht op teruggave van het gehele cursusgeld. Annuleer je minder dan 2 weken voor de cursus jouw aanmelding (of tijdens de cursus) dan vindt er geen restitutie plaats.

Ja, je kunt tussentijds de cursus stopzetten. Echter houd er rekening mee dat er geen teruggave plaatsvindt van het cursusgeld.

Nee helaas. Je bent pas ingeschreven voor de cursus als de betaling is afgerond.

Probeer nogmaals je aanvraag volledig in te dienen en af te ronden. Blijft het probleem zich voordoen neem dan contact met mij op.

Om deel te nemen aan de cursus dien je vooraf te betalen. 

Mochten er voor een bepaalde cursus te weinig aanmeldingen zijn dan kan dit betekenen dat de cursus niet doorgaat. In dit geval word je geïnformeerd en krijg je je cursusgeld teruggestort.

Praktijk Mijn Lijf – Massage & Yoga
Aristoteleslaan 36, 1277 AS Huizen
KVK inschrijving: 67172393

© Copyright 2019 – www.praktijkmijnlijf.nl

Alle teksten en foto’s op deze website zijn eigendom van Praktijk Mijn Lijf. Het is niet toegestaan de teksten te kopiëren, aan te passen, te publiceren, op te slaan of te gebruiken in welke vorm dan ook, zowel offline als online, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Praktijk Mijn Lijf.

Powered by Maclickonline.nl

sitemap | contact