Over Praktijk Mijn Lijf

Leuk dat je komt kijken op mijn site. Welkom! Graag vertel ik meer over mijzelf en mijn praktijk.

Ik ben Fatima (1983) en naast full-time levensgenieter ben ik ook eigenaar van Praktijk Mijn Lijf. Het verhaal begint bij de sportopleiding (ALO), daar heb ik kennis gemaakt met het menselijk lichaam en is daar de interesse gewekt. Ik ben verder gegaan voor de opleiding Fysiotherapie en daar is de passie voor het masseren ontstaan! Inmiddels jaren verder en een sporttas vol met diverse cursussen en opleidingen op het gebied van massage, yoga (zwangerschap), voeding en (medische) trainingen ben ik eind 2016 voor mijzelf gestart.

 

Ik vind persoonlijke aandacht, kwaliteit en resultaat belangrijk. Ik werk vanuit holistische benadering, bij mij sta jij als persoon centraal.

 

Graag verwelkom ik jou in mijn praktijk! Koffie, thee en aandacht staan klaar. Tot snel!