Massage cadeaubon

Zoek jij een leuk origineel cadeau of gewoon omdat je het iemand gunt? Geef dan eens een massage cadeau. Leuk om te geven maar ook leuk om te krijgen

Massage cadeaubon

Een massage is ontspannend en helpt klachten verminderen. Waarom geef je de persoon waar jij om geeft eens een keer wat anders. Je kunt bij Praktijk Mijn Lijf ook een cadeaubon kopen om iemand te trakteren op een bijvoorbeeld een zwangerschapsmassage, postpartum massage of een andere massage. Je hebt al een massagecadeaubon voor een behandeling vanaf 45 minuten tot een behandeling van 90 minuten. Je kunt uiteraard ook meerdere cadeaubonnen afnemen. Wil jij dit jaar iemand verrassen met een uniek cadeau? Koop dan hieronder jouw cadeaubon.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse

45 minuten

Je hebt al een cadeaubon vanaf 45 minuten

59,50 euro

Voor 59,50 euro heb je al een cadeaubon.

5 van 5 sterren

Is de waardering van de klanten.

Helaas werkt dit formulier niet op een mobiele telefoon. Aan een oplossing wordt gewerkt. Wil je een cadeaubon kopen? Probeer het dan s.v.p. via een desktop of laptop want dan werkt het wel. Excuses voor het ongemak.

Vanaf 1 mei 2023 tm 5 mei 2023 is Praktijk Mijn Lijf gesloten. Wil je een cadeaubon kopen? Dat kan maar houd er rekening mee dat de cadeaubon dan pas vanaf 6 mei 2023 verstuurd of worden opgehaald.

Koop een massage cadeaubon

Vul jouw gegevens in, selecteer jouw cadeaubon en afrekenen via iDEAL.


cURL error 28: Connection timeout after 10000 ms


Totaal


Ervaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen mensen jou voorgegaan en hebben zij de massage bij Praktijk Mijn Lijf als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 59 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. Benieuwd naar hun ervaringen?
Je leest er meer over op informatie over de praktijk.

Cadeaubonnen

45 minuten = 59,50 euro
60 minuten = 72 euro
75 minuten = 90 euro
90 minuten = 105 euro

Reserveer jouw massage

Cadeaubon in Huizen | Blaricum | Eemnes | Bussum

Praktijk Mijn Lijf is gevestigd in Huizen in de oostermeent tegen de Blaricummermeent en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Bussum, Almere Haven, Almere Hout of Almere Overgooi woont. Bovendien kun je gratis parkeren maar denk wel om je parkeerschijf.