Zwangerschapsyoga in Huizen en Blaricum

Ben jij zwanger? Dan is zwangerschapsyoga in Huizen bij Praktijk Mijn Lijf wellicht iets voor jou. De zwangerschapsyoga wordt gegeven in het geboortecentrum van Huizen dus ook als je in Blaricum, Blaricummermeent, Eemnes, Laren of zelfs als je in Hilversum woont dan is de locatie gemakkelijk te bereiken.

Met deze cursus werk je naar de bevalling toe in een vaste groep.

Ik bied ik geen zwangerschapsyoga meer aan. Uiteraard ben je wel welkom voor een zwangerschapsmassage of een postpartum massage.

Zwangerschapsyoga afgestemd op jouw wensen

Zwanger zijn is een mooie en bijzondere periode voor jou en je partner. Maar het betekent ook een tijd van verandering voor met name jouw lichaam alsook jouw mentale en emotionele gesteldheid. Elke zwangerschap is uniek, want elk lichaam gaat anders om met de veranderende hormonen in jouw lichaam. In dit proces is het juist van belang om goed voor jezelf te zorgen en naar je lichaam te luisteren. Een goede conditie van lichaam en geest, vormen een goede basis voor je bevalling en je herstel na je bevalling. Zwangerschapsyoga maakt je bewust van alle veranderingen in je lichaam en het leert je om hiermee om te gaan.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse
zwangerschapsyoga huizen

90 minuten

Elke les duurt 90 minuten.

nvt

Zijn de kosten voor de gehele cursus.

5 van 5 sterren

Is de waardering van klanten.

Wat is zwangerschapsyoga?

Zwangerschapsyoga is speciaal voor zwangere (toekomstige) moeders en je kunt al meedoen als je 12 weken zwanger bent. Heb je nog nooit aan yoga gedaan? Geen probleem want je hoeft voor zwangerschapsyoga geen ervaring te hebben met yoga. Ook hoef je voor deze vorm van yoga niet lenig te zijn.

Bij zwangerschapsyoga gaat het met name om bewustwording van jouw lichaam, ademhaling, het zorgt voor rust in je hoofd en het leert met name te leven/ te ervaren in het nu. Het houdt je lichaam sterk, soepel, helpt bij het verminderen van pijn in je onderrug, je buik en de oefeningen voorkomen of helpen bij het verminderen van bekkenklachten. Bovendien stelt het je in staat contact te maken met jouw kindje.

Voordelen van de cursus zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga in Huizen en Blaricum heeft diverse voordelen voor jou en je kindje:

  • Het bevordert je lichamelijke fitheid, je houding en mobiliteit door het versoepelen en verstevigen van je spieren
  • Vergroot je innerlijke kracht, vertrouwen en intuïtie
  • Bewustwording van ademhaling
  • Vergroot je lichaamsbewustzijn en helpt je te voelen wat je nodig hebt
  • Ontspant je lichaam en geest en helpt je ruimte te maken voor jezelf en je kindje
  • Laat je contact maken met je kindje door wiegende bewegingen, geluid en energie
  • Leer en oefen praktische houdingen en transities voor tijdens de zwangerschap en bevalling
  • Er is ruimte voor vragen en uitwisseling met andere aanstaande moeders

Cursus zwangerschapsyoga

LET OP! Er wordt geen cursus meer gegeven.

Ervaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen mensen jou voorgegaan en hebben zij de behandeling als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 47 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. 

Zwangerschapsyoga in Huizen | Blaricum | Eemnes | Bussum | Almere

Praktijk Mijn Lijf is gevestigd in Huizen in het 4e kwadrant tegen Blaricum, de Blaricummermeent en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Bussum, Almere Haven, Almere Hout of Almere Overgooi woont. Bovendien kun je gratis parkeren.

Praktijk Mijn Lijf – Massage & Yoga
Aristoteleslaan 36, 1277 AS Huizen
Telefoon: 06-24155586
E-mail: info@praktijkmijnlijf.nl
KVK inschrijving: 67172393

© Copyright 2020 – www.praktijkmijnlijf.nl

Alle teksten en foto’s op deze website zijn eigendom van Praktijk Mijn Lijf. Het is niet toegestaan de teksten te kopiëren, aan te passen, te publiceren, op te slaan of te gebruiken in welke vorm dan ook, zowel offline als online, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Praktijk Mijn Lijf.

Powered by Maclickonline.nl

sitemap | contact | massage