Zwangerschapspilates in Huizen en Blaricum

Je kunt bij Praktijk Mijn Lijf ook terecht voor zwangerschapspilates. Op deze pagina lees je alle informatie over zwangerschapspilates, de voordelen alsook de data en de prijs.

LET OP! 
In 2020 leg ik meer de focus op de diverse massages die ik aanbied waaronder de zwangerschapsmassage. Ik zal daarom geen zwangerschapspilates geven in 2020. Graag verwijs ik je naar andere aanbieders in de omgeving. Liefs Fatima

Zwangerschapspilates Is Een Combinatie Van Inspanning En Ontspanning

Zwanger zijn is een mooie periode maar het heeft ook impact op jouw lichaam. Tijdens jouw zwangerschap verandert jouw lichaam namelijk dagelijks want zo verandert jouw hormoonhouding en neemt, naarmate je zwangerschap vordert, ook je lichaamsgewicht toe. Dit vraagt veel van jouw gewrichten en jouw spieren, met name de spieren rondom jouw bekken die moeten zich extra inspannen. Een goed uithoudingsvermogen is daarom erg belangrijk. Bij zwangerschapspilates focus je je op de controle op je spieren, leer je bewust te worden van jouw ademhaling en verbeter je jouw lichaamspositie.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse
zwangerschapsyoga huizen en blaricum

45 minuten

Duurt een les gemiddeld.

12,50 euro

Heb jij al zwangerschapspilates.

5 van 5 sterren

Is de waardering van klanten.

Wat is zwangerschapspilates?

Zwangerschapspilates is speciaal voor zwangere (toekomstige) moeders en het is goed te combineren met zwangerschapsyoga. Het is met name bedoeld om bewustwording van jouw houding, je ademhaling en het versterken van jouw spieren. 

Aan het begin van de cursus zal de nadruk liggen op een goede houding van je rug en je bekken want een goede houding tijdens jouw zwangerschap is erg belangrijk om klachten te voorkomen. Daarnaast ligt de focus op jouw buikspieren en jouw bekkenbodemspieren. Je leert deze spiergroepen bewust te gebruiken zodat je daar tijdens je bevalling profijt van hebt.  

Als laatste bevordert zwangerschapspilates je bloedsomloop want jouw zwangerschap kan jouw bloedstroom en bloedsomloop beïnvloeden. Strakheid en kramp in de lagere dijen is dan ook een veel voorkomende klacht. Tijdens de lessen krijg je daarom verschillende oefeningen die jouw bloedsomloop verhogen waardoor je flexibeler en mobieler wordt. 

Ook na je bevalling is het trouwens aan te bevelen zwangerschapspilates te volgen want dit bevordert het herstel van jouw lichaam aanzienlijk. 

Voordelen zwangerschapspilates

Zwangerschapspilates in Huizen en Blaricum heeft diverse voordelen:

  • Het bevordert je lichamelijke fitheid, je houding en het verstevigt van je spieren
  • Verbetert jouw lichaamshouding
  • Bewustwording van ademhaling
  • Vergroot jouw lichaamsbewustzijn

De cursus

Zwangerschapspilates bestaat uit:

10 lessen – woensdagavond van 20:30 uur t/m 21:15 uur

Je kunt al deelnemen vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot aan het eind van jouw zwangerschap.

Ter info: in verband met de zomerperiode en daarna zwangerschapsverlof zal zwangerschapspilates pas weer worden aangeboden vanaf begin 2020.

Heb je zwangerschapspilates lessen over?

Heb je lessen over doordat je bent bevallen en ze niet af kunt maken? Geen probleem want de lessen die je hebt betaald maar niet benut en overhoudt door vroegtijdige bevalling of medische complicaties? De lessen kan je inleveren voor Post Portum Pilates of in mindering brengen op een massage, babymassage..

Ervaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen moeders jou voorgegaan en hebben zij de behandelingen en/of yoga als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 33 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. 

De kosten voor zwangerschapspilates

De kosten voor de cursus (10 lessen Zwangerschapspilates) = € 125,-

Cursus zwangerschapspilates - Data

Zwangerschapspilates – cursus bestaat uit 10 lessen
* Schrijf je in en ontvang een Mama-to-be verrassingspakket
* Persoonlijk intake gesprek
* Terugkom dag met je baby, niet verplicht
* Lessen over omdat je bijvoorbeeld eerder bent bevallen, lever de lessen in voor een massage na je bevalling

Start datum: 2 januari 2019

De locatie

De lessen zwangerschapspilates worden elke woensdagavond gegeven in  het geboortecentrum in Huizen. Het geboortecentrum bevindt zich bij de oostermeent dus is gemakkelijk te bereiken met de fiets, openbaar vervoer, te voet of met de auto. Mocht je niet bekend zijn waar het exact is? Bijgaand het adres:

Geboortecentrum Huizen
De Regentesse 102
1273 JZ Huizen

Aanmelden voor zwangerschapspilates

Wil jij je inschrijven? Stuur jouw gegevens (naam + telefoonnummer + wens voor cursus of lessen) naar info@praktijkmijnlijf.nl.

Wil je meer te weten komen over zwangerschapspilates in Huizen, Blaricum, Laren of Bussum? Bij vragen kan je altijd mailen, bellen of whatsappen: 0624155586.

Reserveer jouw zwangerschapspilates

Meer informatie over de zwangerschapspilates

Wil je meer te weten komen over zwangerschapspilates in Huizen of Blaricum? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over. Tot snel bij Praktijk Mijn Lijf.

Zwangerschapspilates in Huizen | Blaricum | Eemnes | Bussum

Praktijk Mijn Lijf is goed te bereiken want we zijn gevestigd in Huizen in de oostermeent tegen de Blaricummermeent en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum of Bussum woont.