Massage Strippenkaart

Kom je vaker bij Praktijk Mijn Lijf voor een massage? Misschien handig dat je dan een strippenkaart afneemt. Hiermee heb je een tegoed en wordt na afloop de massage van jouw tegoed afgeschreven. Handig toch!

Massage Strippenkaart

Kom je vaker voor een massage dan kan je ook een massage strippenkaart afnemen. Hoe werkt het? Heel simpel je selecteert het bedrag waarvoor je een toegoed wilt hebben. Als de betaling is voltooid dan wordt het tegoed aan jouw account toegevoegd (dit is veelal binnen 2 werkdagen zichtbaar in jouw Fresha account). Heb je een massage gehad dan wordt het bedrag van jouw tegoed afgeboekt. Is je tegoed op dan kan je ervoor kiezen om opnieuw een tegoed af te nemen (je bent hier uiteraard vrij in dus het is niet verplicht om opnieuw een tegoed af te nemen). Hopelijk tot snel in de praktijk.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse

45 minuten

Je hebt al een cadeaubon vanaf 45 minuten

59,50 euro

Voor 59,50 euro heb je al een cadeaubon.

5 van 5 sterren

Is de waardering van de klanten.

Helaas werkt dit formulier niet op een mobiele telefoon. Aan een oplossing wordt gewerkt. Wil je een tegoed kopen? Probeer het dan s.v.p. via een desktop of laptop want dan werkt het wel. Excuses voor het ongemak.

Koop een massage strippenkaart | tegoed

Vul jouw gegevens in, selecteer jouw strippenkaart en afrekenen via iDEAL.TotaalErvaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen mensen jou voorgegaan en hebben zij de massage bij Praktijk Mijn Lijf als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 74 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. Benieuwd naar hun ervaringen?
Je leest er meer over op informatie over de praktijk.

Strippenkaart | Tegoed

Tegoed van 360 euro
Tegoed van 504 euro
Tegoed van 720 euro

Reserveer jouw massage

Massage strippenkaart in Huizen | Blaricum | Eemnes | Bussum

Praktijk Mijn Lijf is gevestigd in Huizen in de oostermeent tegen de Blaricummermeent en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Bussum, Almere Haven, Almere Hout of Almere Overgooi woont. Bovendien kun je gratis parkeren maar denk wel om je parkeerschijf.