Breuss massage Huizen en Blaricum

Woon je in Huizen en/of Blaricum en ben je op zoek naar een Breuss massage dan ben je bij Praktijk Mijn Lijf aan het goed adres.

 

Breuss massage richt zich op de gehele wervelkolom waarbij de focus ligt bij de tussenwervelschijven. De tussenwervelschijf is het kraakbeen dat tussen de wervels zit en dat zorgt ervoor dat je zenuwen beschermd worden en je wervels elkaar geraakt worden. 

Voordelen Breuss massage

De massage helpt bij het ontspannen van de rug, verkrampte en pijnlijke wervelkolommen, psychische klachten, ziekte van Bechterew, reumatische pijn, artrose, chronische hernia, spit of rugpijn.

Afgestemd op jouw wensen

 De Breuss Massage is een rustige rugmassage, die lichamelijke en/of psychische blokkades goed kan oplossen. Veel problemen zoals ischias of een chronische hernia zijn met deze methode goed te behandelen. Ook bij spanningsklachten zoals een burn-out biedt breuss massage een uitkomst want het zorgt ervoor dat de spanning zichtbaar afneemt. Breuss massage zorgt voor een ontspannend effect en verlicht vele klachten of neemt deze in veel gevallen weg.

De behandeling

De massage voer ik uit met mijn handen en de behandeling zorgt ervoor dat de rug meer wordt gestrekt waardoor de veerkracht van de tussenwervelschijven wordt gestimuleerd. Aan het eind van de behandeling maak ik gebruik van zijdepapier zodat de speciale olie diep in het weefsel trekt.

Gratis intake

Ieder lichaam is uniek en daarom wordt elke breuss massage speciaal afgestemd op jouw wensen en/of klachten. Bij de eerste behandeling vindt er een gratis intake plaats. De breuss massage duurt ongeveer 30 minuten.

 

Wil je meer te weten komen over breuss massage in Huizen en Blaricum? Neem dan contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

 

Breuss in Huizen en Blaricum

Tarief

30 minuten -

Bruess massage voor 35 euro

Ervaringen

Klanten geven Praktijk Mijn Lijf het maximaal aantal sterren namelijk 5/5.

Lees hier alle ervaringen.  


Over de praktijk

Breuss Huizen Blaricum

Kom meer te weten over mij, mijn achtergrond en uiteraard Praktijk Mijn Lijf.

Openingstijden

Maandag - Gesloten

Dinsdag - 12:00 uur t/m 22:00 uur 

Woensdag - 12:00 uur t/m 22:00 uur 

Donderdag - 12:00 uur t/m 22:00 uur 

Vrijdag - 12:00 uur t/m 22:00 uur

Zaterdag - 08:30 uur t/m 15:30 uur

Zondag - Gesloten

 

 Massages zijn alleen op afspraak

 Breuss massage in Huizen | Blaricum | Overig

Praktijk Mijn Lijf is gevestigd in Huizen in het 4e kwadrant. Ook als je niet in Huizen woont maar elders in 't Gooi zoals Blaricum, Laren, Eemnes,

Baarn, Hilversum of Bussum is de praktijk goed bereikbaar. Bovendien kun je gratis parkeren.