Breuss massage in Huizen, Blaricum en omgeving

Woon je in Huizen en/of Blaricum en ben je op zoek naar een Breuss massage dan ben je bij Praktijk Mijn Lijf welkom.

Breuss massage - een rustige massage voor jouw rug

Breuss Massage is een rustige rugmassage, die lichamelijke en/of psychische blokkades goed kan oplossen. Veel problemen zoals ischias of een chronische hernia zijn met deze methode goed te behandelen. Ook bij spanningsklachten zoals een burn-out biedt breuss massage een uitkomst want het zorgt ervoor dat de spanning zichtbaar afneemt. Breuss massage zorgt voor een ontspannend effect en verlicht vele klachten of neemt deze in veel gevallen weg. Zo helpt de massage bij het ontspannen van de rug, verkrampte en pijnlijke wervelkolommen, psychische klachten, ziekte van Bechterew, reumatische pijn, artrose, chronische hernia, spit of rugpijn.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse
Sportmassage en breuss massage

45 minuten

Duurt een breuss massage.

59,50 euro

Zijn de kosten voor deze massage.

5 van 5 sterren

Is de waardering van klanten.

Breuss massage - behandeling

Breuss massage richt zich op de gehele wervelkolom waarbij de focus ligt bij de tussenwervelschijven. De tussenwervelschijf is het kraakbeen dat tussen de wervels zit en dat zorgt ervoor dat je zenuwen beschermd worden en je wervels elkaar geraakt worden.

De massage voer ik uit met mijn handen en de behandeling zorgt ervoor dat de rug meer wordt gestrekt waardoor de veerkracht van de tussenwervelschijven wordt gestimuleerd. Aan het eind van de behandeling maak ik gebruik van zijdepapier zodat de speciale olie diep in het weefsel trekt.

Gratis intake

Ieder lichaam is uniek en daarom wordt elke breuss massage speciaal afgestemd op jouw wensen en/of klachten. Bij de eerste behandeling vindt er een gratis intake plaats. De breuss massage duurt ongeveer 30 minuten.

Wil je meer te weten komen over breuss massage in Huizen en Blaricum? Neem dan contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

Ervaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen mensen jou voorgegaan en hebben zij de massage bij Praktijk Mijn Lijf als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 40 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. Benieuwd naar hun ervaringen?
Je leest er meer over op informatie over de praktijk.

De kosten voor een breuss massage

De kosten voor één behandeling zijn 59,50 euro.

Reserveer jouw Breuss Massage

Meer informatie over de breuss massage

Wilt je meer te weten komen over breuss massage in Huizen of Blaricum? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over. Tot snel bij Praktijk Mijn Lijf.

Breuss massage in Huizen | Blaricum | Eemnes | Bussum

Praktijk Mijn Lijf is gevestigd in Huizen in de oostermeent tegen de Blaricummermeent en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Bussum, Almere Haven, Almere Hout of Almere Overgooi woont. Bovendien kun je gratis parkeren maar denk wel om je parkeerschijf.