Babymassage in Huizen en Blaricum

Ben jij net moeder of vader geworden en woon je in Huizen of Blaricum? Babymassage bij Praktijk Mijn Lijf biedt jou de mogelijkheid de band met jouw baby te versterken.

Tip: geef deze babymassage eens als kraamcadeau! Of boek eens een privé sessie samen met je partner.

Babymassage - een bijzonder moment tussen jou en je baby

Jouw baby vindt het heerlijk om gemasseerd te worden. Lichaamstaal is in de eerste paar maanden de enige taal die je baby begrijpt. Babymassage versterkt de band tussen jou en je baby en als ouder leer je je baby beter kennen zodat je intuïtief aanvoelt wat je baby nodig heeft. Bovendien is babymassage de perfecte manier om jouw baby te laten ontspannen. Ze verlangen namelijk naar lichamelijke warmte, geborgenheid en lichamelijk contact. Het is dan ook niet voor niets dat in veel culturen babymassage tot het standaard dag ritueel hoort bij de dagelijkse verzorging van de baby. Naast dat het lekker ontspannend is babymassage ook goed voor de spierontwikkeling, de doorbloeding van de huid én stimuleert het de zintuigen van je baby.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse

60 minuten

Is de tijd voor een babymassage.

72 euro

Zijn de kosten voor deze massage

5 van 5 sterren

Is de waardering van de klanten.

Babymassage

Toen jouw baby nog niet geboren was zat het veilig in jouw baarmoeder. Na de geboorte kan jouw baby die warmte missen en door hem te knuffelen, te wiegen of door hem te masseren. Babymassage is een moment van contact met je baby en dus ontspanning voor jullie allebei!

Positieve werking op...

  • De spijsvertering (Babymassage vermindert darmkrampjes en verstoppingen)
  • De slaap (dieper en beter)
  • Het immuunsysteem (jouw baby wordt minder vatbaar voor ziektes en infecties)
  • De ontwikkeling van de hersenen, de lichaamsgroei en de ademhaling
  • De binding met jou en jouw baby

Voor wie is babymassage?

Babymassage is voor ouders die hun band met hun baby willen versterken. En voor baby’s die last hebben van darmkrampjes, veel huilen of overstrekken, voor te vroeg geboren baby’s of baby’s die lang ziek zijn geweest. Babymassage wordt gegeven als je baby 6 weken t/m 7 maanden oud is.

Persoonlijke aandacht erg belangrijk

Regelmatig worden er cursussen aangeboden die bestaan uit grote groepen waardoor baby’s teveel prikkels krijgen. Hier sta ik niet achter want ik vind persoonlijke aandacht en tijd voor jou en jouw baby erg belangrijk. Om dit te waarborgen bestaat een groep uit maximaal 3 cursisten (indien gewenst kan je partner meekomen). Heb je liever 1 op 1 dan is het ook mogelijk om een privéles te krijgen met je baby en eventueel je partner.

Ervaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen mensen jou voorgegaan en hebben zij de massage bij Praktijk Mijn Lijf als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 40 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. Benieuwd naar hun ervaringen?
Je leest er meer over op informatie over de praktijk.

De kosten

Bekijk de tarieven.

Reserveer een babymassage

Vragen over babymassage

Wilt je meer weten over babymassage in Huizen of Blaricum? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over.
Tot snel bij Praktijk Mijn Lijf.

Anderen bekeken ook...

Zwangerschaps yoga

Ontdek alle voordelen.

Zwangerschaps massage

Een heerlijk moment voor jezelf!

Ontspanning
massage

Kom even lekker tot jezelf.

Babymassage in Huizen | Blaricum | Eemnes | Bussum | Almere

Praktijk Mijn Lijf is gevestigd in Huizen in de oostermeent tegen de Blaricummermeent en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Bussum, Almere Haven, Almere Overgooi of Almere Hout woont. Bovendien kun je gratis parkeren.