Babymassage Huizen en Blaricum

Woon jij in Huizen, Blaricum en ben je net moeder of vader geworden?

Babymassage bij Praktijk Mijn Lijf biedt jou de mogelijkheid de band met je kindje te versterken.

 

Je baby masseren is de perfecte manier om je baby te laten ontspannen. Het is niet alleen lekker ontspannend, babymassage is ook goed voor de spierontwikkeling, de doorbloeding van de huid én het stimuleert de zintuigen van je baby. Bovendien is het een moment van intens contact met je baby.

 

Babymassage - ultieme ontspanning voor beide

Toen jouw baby nog niet geboren was zat het veilig in jouw baarmoeder. Na de geboorte kan jouw baby die warmte missen en door hem te knuffelen, te wiegen of door hem te masseren. Babymassage is een moment van contact met je baby en dus ontspanning voor jullie allebei! 

Positieve werking op

  • de spijsvertering (Babymassage vermindert darmkrampjes en verstoppingen)
  • de slaap (dieper en beter)
  • het immuunsysteem (jouw baby wordt minder vatbaar voor ziektes en infecties)
  • de ontwikkeling van de hersenen
  • de lichaamsgroei en de ademhaling
  • de binding met jou en jouw baby

Babymassage versterkt de band met je baby

Jouw baby vindt het heerlijk om gemasseerd te worden. Lichaamstaal is in de eerste paar maanden de enige taal die je baby begrijpt. Babymassage versterkt de band tussen jou en je baby en als ouder leer je je baby beter kennen zodat je intuïtief aanvoelt wat je baby nodig heeft. Bovendien is babymassage de perfecte manier om jouw baby te laten ontspannen. Ze verlangen namelijk naar lichamelijke warmte, geborgenheid en lichamelijk contact. Het is dan ook niet voor niets dat in veel culturen babymassage tot het standaard dag ritueel hoort bij de dagelijkse verzorging van de baby.

Voor wie is babymassage?

Babymassage is voor ouders die hun band met hun baby willen versterken. En voor baby’s die last hebben van darmkrampjes, veel huilen of overstrekken, voor te vroeg geboren baby’s of baby’s die lang ziek zijn geweest. Babymassage wordt gegeven als je baby 6 weken t/m 7 maanden oud is.

Persoonlijke aandacht erg belangrijk

Regelmatig worden er cursussen aangeboden die bestaan uit grote groepen waardoor baby's teveel prikkels krijgen. Hier sta ik niet achter want ik vind persoonlijke aandacht en tijd voor jou en jouw baby erg belangrijk. Om dit te waarborgen bestaat een groep uit maximaal 3 cursisten (indien gewenst kan je partner meekomen). Heb je liever 1  op 1 dan is het ook mogelijk om een privéles te krijgen met je baby en eventueel je partner.

De cursus

Babymassage bestaat uit 3 lessen van +/- 90 minuten maar kan, als daar je voorkeur naar uitgaat, ook eenmalig worden gegeven tijdens een privéles van 1 uur. Tijdens de 3 lessen leer ik je de verschillende massagetechnieken die jou helpen je kindje te ontspannen of tot rust te krijgen. Ook geef ik je tijdens de lessen handige tips wat je kunt doen bij darmkrampjes, huilen, verbeteren van de nachtrust en verschillende andere technieken. Ook als je andere vragen hebt kun je die tijdens de lessen gewoon stellen.  Alle cursusmateriaal en massage olie zit bij de prijs inbegrepen.

Babymassage Huizen en Blaricum

Tarief

3 groepslessen van 90 minuten

= 135 euro

(1 privéles van 60 minuten = 50 euro)

Cursusdata 

Benieuwd wanneer de cursus babymassage in Huizen en Blaricum wordt gegeven? Scroll dan naar beneden, hier vind je het rooster. Heb je je vragen of wil je meer informatie? 

Neem dan contact met mij op.


Rooster babymassage

Oktober / November 2017

zaterdag 14 oktober - 10:30uur tm 12:00uur

Zaterdag 28 oktober - 10:30uur tm 12:00uur

Zaterdag 11 november - 10:30uur tm 12:00uur


Wil jij je opgeven voor een cursus babymassage geef jouw voorkeur aan via e-mail of het contactformulier.

De cursus is inclusief materiaal en massage olie.

babymassage huizen en blaricum
babymassage huizen blaricum


Babymassage Blaricum | Huizen

Babymassage in Huizen en Blaricum is goed te bereiken want Praktijk Mijn Lijf is gevestigd in Huizen in het 4e kwadrant,

dat zit vlak tegen de  Blaricummermeent en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum of Bussum woont.