Afslankmassage in Huizen en Blaricum

Woon je in Huizen en/of Blaricum en ben je opzoek naar een afslankmassage? Bij Praktijk Mijn Lijf ben je van harte welkom.

 

De cellulite afslankmassage is een stevige manuele massage, die zorgt voor vermindering van cellulite. Een afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht.

Voordelen afslankmassage in Huizen en Blaricum

De huid zal strakker en elastischer worden, het is goed voor de cel- en huidverbetering.De massage zal dus figuur corrigerend werken zonder dat er medische ingrepen plaats hoeven te vinden.  Het gaat bij deze massage niet om gewichtsverlies, maar om het verstrakken van huid waardoor u zich letterlijk beter en strakker in je vel voelt. Na deze massage voel je je verkwikt en energieker.

Voor wie is de afslankmassage bedoeld?

De afslankmassage kan op vrijwel elk gezond persoon worden toegepast. De meest voorkomende probleemgebieden zijn de buik, billen, heupen, benen, armen en borsten. Deze massage is zeer geschikt voor:

- Plaatselijk afslanken

- Cellulite behandeling

- Huidverslapping

- Ondersteuning bij uw dieet Effecten van een afslankmassage

- Een mooie, gladdere en strakkere huid

- Verminderen van cellulite

- Verlies in centimeters in de omvang

- Energieker en fitter gevoel

- Reiniging van afvalstoffen en opgehoopt vet en vocht

- Beter zelfbeeld 

De behandeling

Je hebt keuze uit 2 zones (billen en benen of buik en armen). De behandeling van een zone duurt 30 minuten. Voor het beste resultaat is het advies een kuur van tien behandelingen in vijf weken te volgen. Dit houdt dus in dat je twee keer per week langs komt om de zone te behandelen. Voordat we starten met een kuur zal er een gratis intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zullen we je gezondheid en je wensen bespreken om samen een op maat gemaakt behandelplan op te stellen. Om jouw resultaten bij te houden zullen we bij de intake een 0-meting uitvoeren, dit zullen we halverwege en op het eind ook uitvoeren om zodoende goed de resultaten te vergelijken.

Speciale pakking

Aan het eind van de massage zal er nog een pakking op de probleemzone worden toegepast. Deze pakking bestaat uit een body contour gel die wordt afgesloten met wikkelfolie. Door de samenstelling van de zeewier extracten en de essentiele olie, heeft deze gel een optimaal afbreek effect op de onderhuidse vet cellen. Ook de afvoer van de afvalstoffen zal gestimuleerd worden.  

 

Wil je meer te weten komen over de afslankmassage in Huizen en Blaricum? Neem dan contact met mij op, ik vertel je er graag meer over. 

Afslankmassage in Blaricum en Huizen

Gratis intake

Elk lichaam is uniek en daarom wordt elke afslankmassage speciaal afgestemd op jouw wensen en/of klachten. Bij de eerste afslankmassage vindt een intake plaats (kosteloos).

Tarief

1 behandeling - 35 euro

10 behandelingen (incl. bodymeting) - 350 euro

Afspraak maken

Wil je meer informatie afslankmassage, heb je vragen of wil je een afspraak maken? Mail of bel, ik sta je graag te woord. 


Anderen bekeken ook...

Ontspanningsmassage

ontspanningsmassage

Breuss massage

breuss massage

Cupping massage

cupping massage


Afslankmassage Huizen | Blaricum | Eemnes | Laren

Praktijk Mijn Lijf is gevestigd in Huizen in het 4e kwadrant. Ook als je niet in Huizen woont maar elders in 't Gooi zoals Blaricum, Laren, Eemnes, Baarn, Hilversum, Bussum of Naarden is de praktijk goed bereikbaar.