Afslankmassage in Huizen en Blaricum

Woon je in Huizen of Blaricum en ben je op zoek naar een afslankmassage? Bij Praktijk Mijn Lijf ben je van harte welkom.

Afslankmassage - je weer lekker voelen in jouw lichaam

De cellulite afslankmassage is een stevige manuele massage, die zorgt voor vermindering van cellulite. Een afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht. De huid zal strakker en elastischer worden, het is goed voor de cel- en huidverbetering. De massage zal dus figuur corrigerend werken zonder dat er medische ingrepen plaats hoeven te vinden. Het gaat bij deze massage niet om gewichtsverlies, maar om het verstrakken van huid waardoor u zich letterlijk beter en strakker in je vel voelt. Na deze massage voel je je verkwikt en energieker.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse

45 minuten

Duurt een gemiddelde behandeling.

59,50 euro

Zijn de kosten voor deze behandeling.

5 van 5 sterren

Is de waardering van de klanten.

De afslankmassage

Je hebt keuze uit 2 zones (billen en benen of buik en armen). De afslankmassage van een zone duurt 45 minuten. Voor het beste resultaat is het advies een kuur van tien behandelingen in vijf weken te volgen. Dit houdt dus in dat je twee keer per week langs komt om de zone te behandelen.

Voordat we starten met de behandeling zal er een gratis intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zullen we je gezondheid en je wensen bespreken om samen een op maat gemaakt behandelplan op te stellen. Om jouw resultaten bij te houden zullen we bij de intake een 0-meting uitvoeren, dit zullen we halverwege en op het eind ook uitvoeren om zodoende goed de resultaten te vergelijken.

Speciale pakking

Aan het eind van de massage zal er nog een pakking op de probleemzone worden toegepast. Deze pakking bestaat uit een body contour gel die wordt afgesloten met wikkelfolie. Door de samenstelling van de zeewier extracten en de essentiele olie, heeft deze gel een optimaal afbreek effect op de onderhuidse vet cellen. Ook de afvoer van de afvalstoffen zal gestimuleerd worden.

Gratis intake

Ieder lichaam is uniek en daarom wordt elke afslankmassage speciaal afgestemd op jouw wensen en/of klachten. Bij de eerste afslankmassage vindt een intake plaats (kosteloos). 

Kom meer te weten over afslankmassage in Huizen, Blaricum, Laren of Bussum en neem contact met mij op.

Ervaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen mensen jou voorgegaan en hebben zij de massage bij Praktijk Mijn Lijf als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 40 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. Benieuwd naar hun ervaringen?
Je leest er meer over op informatie over de praktijk.

De kosten voor afslankmassage

1 behandeling = 59,50 euro

Reserveer jouw massage

Meer informatie over de afslankmassage

Wilt je meer te weten komen over afslankmassage in Huizen of Blaricum? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over. Tot gauw bij Praktijk Mijn Lijf.

Afslankmassage in Huizen | Blaricum | Eemnes | Bussum

Praktijk Mijn Lijf is gevestigd in Huizen in de oostermeent tegen de Blaricummermeent en de A27 aan. De praktijk is dus ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld in Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Bussum, Almere Haven, Almere Hout of Almere Overgooi woont. Bovendien kun je gratis parkeren maar denk wel om je parkeerschijf.