Nieuw reserveringssyteem

Vanaf 1 januari 2023 heeft Praktijk Mijn Lijf een nieuw reserveringssysteem.
Lees op deze pagina hoe het werkt en reserveer vervolgens via onderstaande button jouw massage.

Beheer Gemakkelijk en snel jouw massages

Vanaf 1 januari 2023 stap ik over naar een nieuw systeem zodat je hopelijk makkelijker en sneller jouw massages kunt reserveren en beheren. Dit kan via de website maar vanaf 1 januari ook via een app (van Fresha). Ook is het straks mogelijk om bijvoorbeeld rechtstreeks via Google en Facebook jouw massages te reserveren. Kom je vaker voor een massage dan kan je ook een tegoed aanschaffen en hoef je dus niet iedere keer afzonderlijk af te rekenen. Als laatste zal ik in het nieuwe jaar ook een shop lanceren waarin je bepaalde producten kunt bestellen.
Massage in Huizen bij Fatima
Fatima
Eigenaresse

Hoe het werkt!

Heel simpel… je gaat naar de website van Praktijk Mijn Lijf en gaat naar massage reserveren. Kies vervolgens je massage, de dag en tijdstip en log in op het systeem. 

Ben je al klant? 
Dan wil ik je vragen je opnieuw aan te melden een account aan te maken. Doe dit met de gegevens die bij mij bekend zijn. Vul in ieder geval jouw (mobiele) telefoonnummer in en als jouw e-mailadres als dat bij mij bekend is. Geen nood als je e-mailadres niet bekend is vul dan gewoon jouw e-mailadres in. Daarna is jouw account aangemaakt en is jouw reservering voltooid.

Ben je een nieuwe klant?
Doorloop dan dezelfde stappen als voor bestaande klanten.

Wil je reserveren via de App ook dat is mogelijk. Download en open dan de Fresha App. Zoek naar Praktijk Mijn Lijf en reserveer jouw massage.

 

Betaling van jouw massage

Voorheen was het mogelijk om jouw massage vooraf te betalen. Dit is helaas niet meer mogelijk omdat het nieuwe systeem deze mogelijkheid niet meer biedt. Wil je toch vooraf betalen dan wil ik je aanraden om een massage bundel aan te schaffen. Elke massage die je vervolgens boekt wordt dan in mindering gebracht van de bundel. Is de bundel op dan koop je gemakkelijk weer een nieuwe bundel.

Wil je liever betalen na afloop van de massage? Ook dat is geen probleem want dat blijft nog steeds mogelijk.

Reserveren via Google en Facebook

Vanaf begin 2023 zal het ook mogelijk zijn om rechtstreeks via Google of Facebook een massage te reserveren bij Praktijk Mijn Lijf. Het enige wat je hoeft te doen is zoeken naar Praktijk Mijn Lijf in Facebook of Google en vervolgens kan je via de button reserveren. 

Ervaringen van anderen...

Inmiddels zijn velen mensen jou voorgegaan en hebben zij de massage bij Praktijk Mijn Lijf als zeer prettig ervaren. Inmiddels hebben 75 klanten Praktijk Mijn Lijf beoordeeld met 5 van 5 sterren. Benieuwd naar hun ervaringen?
Je leest er meer over op informatie over de praktijk.

Vragen?

Heb je vragen of kom je er niet uit? Laat het mij weten ik help je graag

Reserveer jouw massage