Jezelf leren masseren

Veel mensen hebben het tegenwoordig erg druk, nemen tijdens hun werk een verkeerde houding aan of zijn gevoelig voor stress.  Bij sommige mensen heeft dit als gevolg dat hun schouders, nek en/of rug vast komt te zitten. Ook jij zult deze momenten vast een keer hebben meegemaakt waardoor je wellicht last had van je rug, je nek en/of je schouders. Geen fijn gevoel!

Kortom ben jij zo iemand die alsmaar druk is en zichzelf weinig tijd gunt? Voel jij af en toe spanning in je nek en/of schouders? Gun jezelf 5 minuten tijd en geniet van een eigen hoofd/nek/schoudermassage.  

Ik leer je in 7 eenvoudige stappen hoe jij jezelf kunt masseren. Je hebt niet veel nodig, behalve jezelf, 5 minuten en je handen. Geniet van je heerlijke ontspanning!  

Liefs Fatima

Binnenkort een nieuwe update...

Deze pagina is nog niet gereed maar bekijk de video en leer jezelf te masseren in 2 minuten.

Deel dit artikel met anderen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp