Moederdag cadeau

Uniek cadeau voor Moederdag

moederdag cadeau huizen
moederdag cadeau massage

Mannen (en natuurlijk ook zonen en dochters) opgelet!!!!

 

Nog een aantal weken en dan is het weer moederdag. Dit is de dag die wordt gevierd ter ere van het moederschap. Deze dag staat in het teken van het verwennen van de moeder. Naast het heerlijk ontbijtje op bed, de mooie tekeningen van de kids is een leuk cadeau veelal een leuke bijkomstigheid ;-) Veel mannen verrassen hun vrouw met een bosje bloemen of een lekker luchtje maar dat is inmiddels wel een beetje standaard, vind je ook niet? Dus mannen in ’t Gooi verras je vrouw daarom dit jaar eens met een leuk en origineel cadeau.

 

Speciaal voor jullie heb ik een uniek cadeau samengesteld. Benieuwd? Lees snel verder! 


 

Ben jij opzoek naar een cadeau waarmee je indruk maakt op jouw vrouw en ze tevens heerlijk van kan genieten. Kortom 2 vliegen in 1 klap oftewel lekker praktisch want daar houden jullie mannen van, toch?  

Ik bied jullie de mogelijkheid om jullie vrouw (of moeder ;-)) dit jaar extra in het zonnetje te zetten want bij Praktijk Mijn Lijf ben je aan het goede adres voor een breed assortiment biologische producten welke je kunt combineren met een massage.

 

Speciaal voor moederdag heb ik een aantal leuke pakketten samengesteld die je naar wens kunt combineren. Elk cadeau is uniek en wordt leuk ingepakt. Je hebt al een uniek moederdag cadeau vanaf 10 euro.

 

Keuze uit 3 pakketten

Speciaal voor jullie vrouwen (of moeders) heb ik 3 pakketten samengesteld die jullie zelf naar wens kunnen samenstellen. Het enige wat je hoeft te doen is mij te laten weten welk pakket je wilt hebben en hoeveel je wilt besteden. Ik stel dan op basis van jouw wensen een uniek cadeau samen. Succes gegarandeerd ;-)


moederdag cadeau massage

Massage cadeaubon

vanaf 25 euro

verzorgingsproduct moederdag

Uniek verzorgingsproduct 

vanaf 4,95 euro

moederdag massage verzorgingsproduct

Massage + verzorgingsproduct

vanaf 30 euro


 

Wacht dus niet te lang, deel vandaag nog jouw wensen met mij (via mail, WhatsApp of telefoon) en ik stel  jouw speciale moederdagcadeau samen! Je kunt uiteraard ook een kijkje nemen in de webshop.

 

ACTIE: Woon je in de omgeving Huizen en/of Blaricum? Bestel voor 5 mei jouw moederdagcadeau en ik kom, indien gewenst, het cadeau persoonlijk bij jullie thuis afleveren zodat je op moederdag jouw vrouw (of moeder) kunt verrassen.

 

Liefs Fatima

 


Praktijk Mijn Lijf - Massagepraktijk

Aristoteleslaan 36

1277 AS  Huizen  

Mobiel: +31 (0)624155586

Email: info@praktijkmijnlijf.nlDeel dit artikel met anderen...Commentaar schrijven

Commentaren: 0