Massage in Huizen en Blaricum. Mijn droom realiseren!

Ultieme droom - Massage in Huizen en Blaricum

Massage in Huizen en Blaricum - Mijn ultieme droom

Dit mijn eerste blog en in deze blog stel ik mij graag voor over wie ik ben, wat ik doe en waarom ik ben begonnen met massage in Huizen en Blaricum in mijn eigen massagepraktijk in Huizen.

 

Mensen, massage, kennis en ideeën uitwisselen dat is waar het mij omgaat. Er is niks leukers dan over mijn passie te vertellen en dat jij, de lezer, er ook wat van opsteekt en/of dat het je aanspreekt zodat je de tips die ik je aandraag, of het verhaal wat ik met jou deel, kunt toepassen in jouw dagelijkse leven. Niet alle onderwerpen zullen je aanspreken want net als bij massage is ieder mens uniek en heeft ieder mens zijn eigen wensen / behoeften. Spreekt het onderwerp jou niet aan maar wel iemand in jouw omgeving dan biedt mijn blog de mogelijkheid dit te delen met familie, kennissen en vrienden in jouw (sociale) netwerk.

  


                                        Graag stel ik mij voor...                               

Welkom bij Massage Praktijk Mijn Lijf in Huizen en Blaricum

Voor diegene die mij nog niet kennen, ik ben Fatima en inmiddels alweer 34 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Huizen en ben daar nog steeds met heel veel plezier woonachtig. Mijn verhaal begint na de middelbare school toen ik de sportopleiding ben begonnen want ik vind sporten enorm leuk. Tijdens mijn studie is de passie voor het menselijk lichaam ontstaan, dit is verder gegroeid tijdens mijn allereerste baan als sportinstructrice. Deze passie bleef aan mij knagen dus na enige tijd te hebben gewerkt heb ik het besluit genomen opnieuw de schoolbanken in te gaan om mij te verdiepen in het menselijk lichaam. Ik heb toen gekozen voor de opleiding fysiotherapie.

 

 

Tijdens deze opleiding is mijn passie verder gegroeid, niet alleen voor het menselijk lichaam maar tegelijkertijd ook voor masseren. Na mijn opleiding ben ik mij verder gaan verdiepen in de diverse massagetechnieken die helpen lichaam en geest te verbeteren. Na er veel over gelezen te hebben ben ik diverse cursussen en opleidingen gaan volgen op het gebied van massage, yoga (zwangerschap), voeding en (medische) trainingen zodat ik op een dag mijn droom / wens kon verwezenlijken namelijk mijn eigen massagepraktijk beginnen.

 


 

Massage in Huizen en Blaricum mijn droom is uitgekomen...

Deze droom heb ik vele jaren gekoesterd en is uiteindelijk uitgekomen :-) Eind 2016 ben ik mijn eigen massagepraktijk begonnen in Huizen, het 4e kwadrant vlakbij de Blaricummermeent. Bij mij sta jij als persoon centraal, ik wil je de rust bieden die jij verdient. Ik kijk naar het totaalplaatje en niet alleen de massage. Ik benader de mens vanuit de holistische benadering, dit betekent dat ik kijk naar de totale mens want alles staat met elkaar in verbinding.  De ruimte waar ik je masseer is sfeervol, ruikt heerlijk en tijdens de massage kan je genieten van een rustgevende muziek zodat je aan het eind van de massage weer helemaal tot jezelf bent gekomen. Daar is waar ik het voor doe want ik voel mij prettig als jij met een fijn gevoel weggaat.

 


Heb je vragen of wil je tips? Laat het mij weten...

Massage in Huizen en Blaricum

Dit geldt ook voor de onderwerpen waarover ik schrijf. Daarom bied ik jou, de lezer, de mogelijkheid pro actief mee te doen met mijn blog. Ik nodig je uit om te reageren op mijn blogs of jouw vragen als het gaat om massage in Huizen en Blaricum, de verschillende massages, voeding, sport, yoga, zwangerschap en jouw kleine (baby) met mij te delen zodat ik je daar in mijn komende blogs meer over kan vertellen. Wil je op de hoogte blijven van alle onderwerpen volg Massage Praktijk Mijn Lijf dan op twitter, Facebook en/of Google +.

 

Liefs,

Fatima

 


Deel dit artikel met anderen...Commentaar schrijven

Commentaren: 0